To je to što me zanima!

Boban odlazi, ali ostanak Ante Rebića ovisi o - Donnarummi

Trener Stefano Pioli zna da će trajati još samo koji mjesec. I u takvoj atmosferi priprema momčad za uzvrat polufinala kupa s Juventusom, koji se igra u srijedu, nakon 1-1 u prvom susretu
Vidi originalni članak

To je nedostatak poštovanja, respekta, i nije u stilu Milana i tradicije kluba.

Zvonimir Boban (51) nikad se nije ustručavao reći što misli. Ili napraviti što vjeruje da je ispravno, pa makar to značilo i udariti policajca. Zato je i stekao takav ugled u svijetu (nogometa), status kakav nema puno bivših vrhunskih igrača.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zato takve njegove riječi imaju posebnu težinu. Kad je u intervjuu za Gazzettu dello Sport indirektno prozvao izvršnog direktora Ivana Gazidisa što je počeo pregovore s Ralfom Rangnickom bez znanja Bobana i Maldinija, i progovorio o dvije struje u klubu, bilo je jasno da jedan od njih neće dugo ostati.

RAZOČARANI HRVAT Boban: U Milanu postoje dvije strane! Ja u to nisam vjerovao

Legendarni kapetan "vatrenih" vratio se u jedan od dva svoja voljena kluba kako bi ga vratio na staze stare slave. Ali neće izdržati ni 300 dana, ovisno kad mu se klub službeno zahvali. Danas je na 263 dana.

A što to znači za momčad?

Maldini i Boban, kao odgovorni za sportsku politiku kluba, doveli su Rafaela Leaa (platili Lilleu 23 milijuna eura), Thea Hernandeza (iz Reala za 20 milijuna), Ismaëla Bennacera (iz Empolija za 16 milijuna), Lea Duartea (iz Flamenga za deset milijuna), Antu Rebića na posudbu..., ali i ove zime ključne igrače proljeća Zlatana Ibrahimovića i Simona Kjaera.

NAKON DUGOG SASTANKA Gazidis je uspio u svome planu: 'Boban i Maldini dobili otkaz'

Zlatanu je 38 godina i pitanje je koliko će još igrati, no Gazidis ga želi zadržati. Dok Rebićev i Kjaerov otkup, tvrde talijanski mediji, neće ovisiti o Bobanu i Maldiniju nego o - Gigiju Donnarummi.

Njegova plaća od šest milijuna eura uteg je proračunu momčadi i tek ako ga klub proda, oslobodit će se prostor za otkup Rebića od Eintrachta (Nijemci traže 40 milijuna eura) i Kjaera od Seville (2,5 milijuna eura). Taj bi potez bio jedan od prioriteta Maldinija i Bobana. Da ostaju u Milanu.

BIZNISMEN BEZ DANA KARIJERE Riješio se Wengera, a sad će i Bobana: Tko je Ivan Gazidis?

Ali Gazidisov je prioritet Ralf Rangnick, koji bi postao menadžer engleskog tipa. Ponuđen mu je trogodišnji ugovor s opcijom četvrte. A trener Stefano Pioli zna da će trajati još samo koji mjesec. I u takvoj atmosferi priprema momčad za uzvrat polufinala kupa s Juventusom, koji se igra u srijedu, nakon 1-1 u prvom susretu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DamTi18cm 03.03.2020.

    Bolje da si ostao u Fifi... 😂😂😂😂

  • TdoT 03.03.2020.

    Moze mi netko objasnit zbog cega sportski direktor u ovom slucaju Boban i Maldini dobivaju otkaz u paketu sa trenerom ?

  • kajzer/soze/80🇷🇸 03.03.2020.

    Bio jednom jedan Milan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare