To je to što me zanima!

Bojan Bogdanović ostao, u Cibonu stigli Pašalić i Lalić

Cibona je konačno objavila imena prvih prinova za iduću sezonu. Najveće je pojačanje ostanak 21-godišnjeg Mostarca Bojana Bogdanovića
Vidi originalni članak

Dogovorili smo se s Bojanom Bogdanovićem. Na temelju onoga što mu je uplaćeno, aktivira se nastavak ugovora koji ima s nama, objavio je sportski direktor Cibone Mihovil Nakić.
Ostanak jednog od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša svakako je najveće pojačanje koje je Cibona u ovim teškim vremenima za klub mogla poželjeti.
Osim Boška, u Savskoj će ostati Leon Radošević i Tomislav Zubčić, kojima su dugovanja podmirena tijekom vikenda, a ostat će i kapetan Marin Rozić.
- On je prvi igrač s kojim sam razgovarao i prvi koji je načelno pristao ostati - rekao je trener Zdravko Radulović.
Nakić je objavio i da su u klub stigle dvije prinove, centri Drago Pašalić i Jure Lalić. Obojica su potpisali dvogodišnje ugovore, koje obje strane mogu raskinuti nakon prve sezone.
- Pašalić je igrač koji će nam biti veliko pojačanje na poziciji "četvorke", s obzirom da je Vedran Vukušić otišao. A Jure Lalić je igrač kojeg iznimno cijenim i za kojeg vjerujem da će se vratiti na staze otprije dvije godine - rekao je Radulović.
Centarska linija "vukova" tako je praktički pokrivena, iako se još nadaju ostanku Lukše Andrića, koji želi u inozemstvo. Također, Nakić pokušava stupiti u kontakt s Goranom Sutonom, no zasad nije uspio jer da nije mogao dobiti ni na jedan od pet telefonskih brojeva koje su mu dali. S Daliborom Bagarićem Cibona neće produljivati ugovor.
Potvrđen je i ostanak Gorana Vrbanca, kojem Radulović namjerava dati priliku jer je uvjeren da može pomoći klubu, a na pripreme će povesti i nekoliko mladih igrača. Nametne li se netko od njih, i oni će dobiti ugovor za iduću sezonu. Pripreme počinje 16. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • aleyandro55 21.07.2010.

    sramota da cibona koja može bit ponos grada zagreba i cijele hrvatske nema nikakve pomoći od države a svake godine uđe u 2. krug eurolige sa tako malom financijskom moći. ciboni kapa dole a grada može biti stid

  • bad_boys_dzg 21.07.2010.

    Vrbanc je bio dobar igrač i govorilo se da će postat velik talent,ali loše po njega i ozljede su ga uništile..Dobro će bit,ak Sutona dovedu..I isto tako je dobro da Cibona napokon više radi sa svojim igračima iz svog omladinskog pogona..Ako se sad ti mladi nepokažu onda je pitanje hoće li ikad naći priliku u Ciboni..

  • aleyandro55 21.07.2010.

    Pomozite ciboni a ona će zauzvrat vratit košarku na veliku scenu koja je bila osamdesetih godina kad su gledatelji i cijela hrvatska padali u trans zbog ovog plemenitog sporta kojeg su svi zaboravili kad je teško . e da se nađe netko da pomogne isplatila bi mu se investicija i te kako al previše je lopova u državi i prokletih kapitalista. nema više ponosa. živjeliiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare