Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bojan Bogdanović ostao, u Cibonu stigli Pašalić i Lalić

Bojan Bogdanović ostao, u Cibonu stigli Pašalić i Lalić
1

Cibona je konačno objavila imena prvih prinova za iduću sezonu. Najveće je pojačanje ostanak 21-godišnjeg Mostarca Bojana Bogdanovića

VIDEO

Dogovorili smo se s Bojanom Bogdanovićem. Na temelju onoga što mu je uplaćeno, aktivira se nastavak ugovora koji ima s nama, objavio je sportski direktor Cibone Mihovil Nakić.
Ostanak jednog od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša svakako je najveće pojačanje koje je Cibona u ovim teškim vremenima za klub mogla poželjeti.
Osim Boška, u Savskoj će ostati Leon Radošević i Tomislav Zubčić, kojima su dugovanja podmirena tijekom vikenda, a ostat će i kapetan Marin Rozić.
- On je prvi igrač s kojim sam razgovarao i prvi koji je načelno pristao ostati - rekao je trener Zdravko Radulović.
Nakić je objavio i da su u klub stigle dvije prinove, centri Drago Pašalić i Jure Lalić. Obojica su potpisali dvogodišnje ugovore, koje obje strane mogu raskinuti nakon prve sezone.
- Pašalić je igrač koji će nam biti veliko pojačanje na poziciji "četvorke", s obzirom da je Vedran Vukušić otišao. A Jure Lalić je igrač kojeg iznimno cijenim i za kojeg vjerujem da će se vratiti na staze otprije dvije godine - rekao je Radulović.
Centarska linija "vukova" tako je praktički pokrivena, iako se još nadaju ostanku Lukše Andrića, koji želi u inozemstvo. Također, Nakić pokušava stupiti u kontakt s Goranom Sutonom, no zasad nije uspio jer da nije mogao dobiti ni na jedan od pet telefonskih brojeva koje su mu dali. S Daliborom Bagarićem Cibona neće produljivati ugovor.
Potvrđen je i ostanak Gorana Vrbanca, kojem Radulović namjerava dati priliku jer je uvjeren da može pomoći klubu, a na pripreme će povesti i nekoliko mladih igrača. Nametne li se netko od njih, i oni će dobiti ugovor za iduću sezonu. Pripreme počinje 16. kolovoza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...