To je to što me zanima!

Hrgović je za 105 sekundi razbio De Morija! Fantastična izvedba

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović pobijedio je tehničkim nokautom u Rijadu Marka De Morija već u prvoj rundi, to mu je 17. pobjeda u 17. meču, čime je obranio status obveznog izazivača za svjetsku titulu
Vidi originalni članak

Mnogi su prognozirali laku pobjedu Filipa Hrgovića protiv deset godina starijeg Australca Marka De Morija na priredbi Day of Reckoning u Rijadu, ali trebalo je to potvrditi i u ringu.

"El Animal" nije dozvolio nikakvo iznenađenje, krenuo je s jakim serijama na samom startu, nakon pola minuta poslao protivnika prvi put na pod, a onda završio posao nakon minutu i 45 sekundi prve runde. Bio je to tehnički nokaut, De Morijev kut bacio je ručnik.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedorastao protivnik žalio se na udarce u potiljak, ali ništa nije omelo Zagrepčanina do 17. profesionalne pobjede u 17. meču za održanje statusa obveznog izazivača za svjetsku titulu po IBF-u. Na papiru, to bi trebao biti pobjednik meča između Tysona Furyja i Oleksandra Usika, ali s obzirom na mogući revanš nakon njihova prvog meča 17. veljače, vjerojatnije da će mu doći netko drugi.

Hrgovića je u glavnom gradu Saudijske Arabije podržao drugi svjetski poznati hrvatski sportaš koji trenutačno živi u tom gradu. Riječ je o Marcelu Brozoviću koji ne samo da je došao pružiti podršku Hrgi uoči meča, već je bio i u njegovu kutu i slavodobitno se fotografirao u ringu.

Što dalje? Filip ide doma na odmor i mirno može čekati iduću godinu u kojoj bi mogao dobiti priliku protiv neke od teškaških faca. Jesu li to Fury ili Usik, Joshua, Wallin ili netko peti, pokazat će vrijeme. "El Animal" je spreman.

Idi na 24sata

Komentari 189

  • Zagrebačke tablice na k nabijamo 24.12.2023.

    "U hrvatskom jezikoslovlju nema atributa kojima se može objasniti veličina Hajduka. Hajduk je ne samo vječan, Hajduk je neuništiv!" Jedan od najvećih🙏🏼 Jeli @Monza.1995 

  • flajpan.M 24.12.2023.

    Bravo Hrga!!!!Dajte covjeku da se bori sa onima gdje mu je i mjesto..

  • uwaga 24.12.2023.

    Boriti se protiv plaćenika i sad očekivati borbu za titulu, nemojte za.......i

Komentiraj...
Vidi sve komentare