To je to što me zanima!

Bomba je eksplodirala! Perišić odlazi u United za 50 mil. eura

Svi uvjeti s Perišićem su dogovoreni. Ugovor na četiri godine vrijedan sedam milijuna eura po sezoni. United i Inter su blizu dogovora oko konačne cijene i Perišić će uskoro postati prvi Hrvat u dresu Uniteda
Vidi originalni članak

Manchester City potpisao je Bernarda Silvu iz Monaca za 50 milijuna eura, a gradski rival Manchester United odgovorio mu je s potpisom Michaela Carricka.

- Uživao sam surađujući s Carrickom prošle sezone. Ne samo da je sjajan nogometaš nego je i fantastična osoba te primjer za mlade naraštaje u našoj momčadi - rekao je Jose Mourinho nakon što je Carrick potpisao novi ugovor, na još godinu dana.

Potpis zahvalnog veznjaka bio je očekivan, ali Jose Mourinho se pobrinuo zagolicati maštu svakom navijaču Manchester Uniteda. Jer kad dolazi igrač poput Ivana Perišića onda je to velika stvar.

Svi relevantniji mediji na Čizmi, ali i na Otoku među kojima je prvi bio pouzdani SkySports, javljaju - pao je dogovor s Ivanom Perišićem! I to kakav. Najbolji hrvatski reprezentativac u posljednje vrijeme potpisat će ugovor na četiri godine uz godišnju plaću od sedam milijuna eura.

United i Mourinho su dogovorili sve uvjete s Perišićem, a preostaje samo da se dogovore s Interom. 'Nerazzurri' su postavili cijenu od 55 milijuna eura dok United nudi 10 manje. U gradu mode su svjesni da Perišića neće moći zadržati i da će im trebati novac od njegove prodaje stoga se neće previše natezati oko ukupne cijene.

Realno je za očekivati da će United povisiti ponudu za još pet milijuna, da će Inter svoju spustiti za pet milijuna i da će Perišić postati prvi Hrvat u dresu Manchester Uniteda za 50 milijuna eura. Inter će zaraditi barem duplo pošto je Ivan stigao iz Wolfsburga za 19 milijuna eura.

Tako na naplatu dolazi Mourinhov posjet Zagrebu kada je u sklopu utakmice Hrvatska - Ukrajina došao pregovarati s Perišićem. Rekao je da je njegov posjet isključivo iz privatnih razloga, da se došao odmoriti...

Stari lisac Mourinho...

Idi na 24sata

Komentari 166

  • It's kišing 28.05.2017.

    Welcome Mr. Ivan Perišić

  • Karlo Butić Butigol 28.05.2017.

    Jeli broj 4 slobodan u Unitedu??

  • Karlo Butić Butigol 28.05.2017.

    Pogledajte komentare srba i poturcenih hrvata po nogometnim portalima na Facebooku,toliko su jalni i zlobni,tako vrijedaju Perisica i sprdaju se s njim.Pisu kako je on igrac za Bristol City i takve klubove,da je prosjecan igrac,da vrijedi maksimalno 10-15 milijuna €.Takva kolicina zlobe i ljubomore je isplivala iz njih A igrac koji nema slabiju nogu,brz i prodoran je,odlican u skoku,u jednom slabom Interu rusio Juventus,Milan,Romu...I gotovo sam srusio Spanjolsku na Euru,pa nakon Eura ga je i Barcelona htijela dovesti kao i Chelsea,PSG...Imamo igrace u najjacim klubovima:Real,Barca,Atletico,Juve,Inter,Milan,Liverpool.Napoli,Monaco...jos sad igraca u najvecem Engelskom klibu Unitedu i onda stvarno nema velikog kluba u kojem hrvat nije igrao.Ma milina je gledato kako ovi ljubomorni cetnici i odbjegli poturceni hrvati moraju prestat navijati za svije omiljene klubove jer sve vrvi od hrvata.A Perisic sada za 50 minimalno dolazi u United.PROUD TO BE CROAT!

Komentiraj...
Vidi sve komentare