To je to što me zanima!

Bomba prije ponoći! Romano se javio: Perišić uskoro u Hajduku

Nakon operacije koljena hrvatski se reprezentativac oporavlja, a nakon što se dugo vremena samo govorilo o dolasku u splitski klub, stigle su dosad najkonkretnije informacije
Vidi originalni članak

Dugo se iščekivala ta informacija u splitskom navijačkom taboru, a kako prenosi insajder Fabrizio Romano, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (34) uskoro bi se trebao pridružiti Hajduku jer su pregovori između kluba s Poljuda i Tottenhama u odmakloj fazi.

Navodno bi se na Poljud trebao vratiti na posudbu do kraja sezone, a onda će tako i tako ostati bez ugovora pa može i dogovoriti nastavak suradnje s Hajdukom.

NA POLJUDU GA IŠČEKUJU Romano otkrio nove detalje oko dolaska Ivana Perišića u Hajduk

Podsjetimo, Ivan Perišić teško se ozlijedio na treningu Tottenhama, a prvotna je procjena bila kako će oporavak trajati od šest do osam mjeseci. Bilo je to u rujnu, a to bi značilo da će hvatati 'zadnji vlak' za odlazak na Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj u dresu Hrvatske, a to neće napraviti u dresu Tottenhama. To je odmah bilo jasno.

Ivan je počeo naporno trenirati i u tri mjeseca iznimno napredovao, a njegov bi povratak na teren mogao biti raniji od očekivanog. Pa bi tako mogao pomoći i Hajduku u lovu na titulu pred sam kraj HNL-a. A sad se čeka još 'samo' službena potvrda...

Idi na 24sata

Komentari 432

  • zagorac2 19.01.2024.

    Perisic vec potpisao za Kustosiju

  • dite-s-mora2 19.01.2024.

    kako se mordor izdiga na zadnje noge..cujem samo kmecanje..jedva cekan

  • Dalmatinac1911th 19.01.2024.

    Insajderi kažu da se Perišiću najviše raduje Lovre Kalinić. Sad će imati društvo na tribinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare