Obavijesti

Sport

Komentari 50

Romano otkrio nove detalje oko dolaska Ivana Perišića u Hajduk

Romano otkrio nove detalje oko dolaska Ivana Perišića u Hajduk

Ivan Perišić je izvan terena od kraja rujna kada se teško ozlijedio. Pitanje je hoće li se vratiti do kraja sezone, ali oporavak sjajno napreduje i nada se kako će zaigrati i prije Eura. No, Tottenham ga je otpisao pa je Hajduk opet aktualizirao pregovore

VIDEO

Prije četiri i pol godine obećao sam nešto, nisam rekao kada. Hvala što me zovete, bit će uskoro. Nećete čekati još četiri godine, još malo imam posla na zapadu pa dolazim. Po titulu s najdražim Hajdukom ubrzo ćemo ići, neću sada govoriti u kojoj godini, rekao je Ivan Perišić (34) u prosincu 2022. godine na dočeku u Splitu nakon što je Hrvatska osvojila srebro na SP-u.

Pokretanje videa...

Doček hajdukovaca u Umagu 01:08

Navijači Hajduka sanjaju ga od tada, čekaju taj dan kada će se u 'bilom' dresom pojaviti na Poljudu, a mnogi od njih vjeruju i nadaju se da bi to moglo biti do kraja siječanjskog prijelaznog roka. 

A takvo što itekako ima smisla, pogotovo kada to objavi Fabrizio Romano, talijanski novinar specijaliziran za transfere. U podcastu na platformi kick otkrio je pojedinosti oko Ivana Perišića i Hajduka.

Hoće li Perišić doći na Poljud već u siječnju?

Split: Ivan Perišić pratio utakmicu HNK Hajduk - NK Slaven Belupo

- Više neće igrati za Tottenham. Naravno, razlog je ozljeda, ali i to što Hajduk još uvijek sanja da ga dovede u siječnju. Pokušat će ovaj i idući tjedan to ostvariti. Hajduk želi Perišića i postoji šansa da u zimskom prijelaznom roku ode. U svakom slučaju, 99 posto je sigurno da Perišić više neće igrati za Tottenham - rekao je Fabrizio Romano.

Prvotno se nagađalo kako bi se hrvatski reprezentativac u siječnju mogao ukazati na Poljudu, ali sve je zakomplicirala teška ozljeda. Oporavak sjajno napreduje, no upitno je hoće li zaigrati do kraja sezone. Ipak, obzirom na njegovu disciplinu, volju i ogromnu želju da u top formi dočeka Europsko prvenstvo u Njemačkoj, nije nemoguće da se vrati ranije od očekivanog.

. To sigurno neće biti u Tottenhamu, s kojim ga ugovor veže do ljeta. Trener Ange Postecoglou je otkrio kako Perija više neće igrati za Spurse i samim time dao do znanja kako bi se njegov transfer u Hajduk mogao realizirati ove zime.

Dakle, prepreka više nema. Perišiću su otvorena vrata prema Splitu, on i sam želi doći što prije i pomoći klubu u borbi za naslov prvaka pa tako i ispuniti svoju davnu želju da zaigra za prvu momčad Hajduka. Sada je samo pitanje u kakvim okolnostima će se razići s Tottenhamom, je li spreman raskinuti ugovor i tako se odreći dijela plaće ili mu je engleski klub spreman isplatiti otpremninu. To će morati dogovoriti u sljedeća dva tjedna. U najgorem slučaju, na Poljud može doći na ljeto kada mu istekne ugovor, ali njegov glavni cilj je uhvatiti ritam, a to ne može sjedeći na klupi u Tottenhamu koji više ne računa na njega.

To su stvari na koje Hajduk ne može utjecati, ali konačno na Poljudu mogu odahnuti jer transfer je sve bliže. Dobit će spektakularno pojačanje u jednom od najboljih hrvatskih nogometaša posljednjih godina koji će još dodatno pojačati euforiju među navijačima i biti veliko jamstvo da Splićani mogu ove sezone do naslova prvaka!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše