To je to što me zanima!

Bonucci se našalio s Ronaldom: Cola, Heineken? Sad pijem sve!

Ronaldo se obračunao s Coca-Colom na konferenciji nakon utakmice te maknuo bocu tog sponzora i poručio gledateljima da piju vodu. Neki su napravili slično, a Bonucci skroz suprotno
Vidi originalni članak

Ovo Europsko prvenstvo obilježilo je nekoliko stvari. Od ponekih tužnih scena poput onih s Christianom Eriksenom na samom startu prvenstva, do mnoštva autogolova, pobjede Talijana na Wembleyju, ali i rata nekih nogometaša sa sponzorima prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Englezi rade kaos

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cristiano Ronaldo obračunao se s Coca-Colom na konferenciji nakon utakmice te maknuo bocu tog sponzora i poručio gledateljima da piju vodu. To je napravio i Manuel Locatelli, a neki drugi igrači poput Paula Pogbe iz vjerskih su se razloga pak su se obračunali s Heinekenom jer je pivo alkoholno piće, no Leonardo Bonucci se nakon trijumfa u finalu odlučio nasmijati sa svima njima.

VIDEO: PUTEVIMA RONALDA Što je sljedeće?! Paul Pogba je sklonio bocu piva ispred sebe

Već su se ranije neki poput Romelua Lukakua, Andrija Jarmolenka i ruskog izbornika Stanislava Čerčesova zafrkavali s time, ali Bonuccijeva reakcija poslije finala bila je neprocjenjiva.

BOCNUO RONALDA 'Kao tetak na krizmi': Izbornik Rusije čep Coca-Cole otvorio bocom i slasno iskapio...

Ušetao je na konferenciju s nagradom za igrača utakmice u jednoj ruci, a u drugoj je držao i bočicu Coca-Cole i Heinekena.

 Prvo je uzeo gutljaj piva i rekao kako je to zaslužio, a potom je pogledao Coca-Colu i promrmljao:

- Večeras pijem sve!

 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • vedii888 12.07.2021.

    Italijaa

  • Freankye 12.07.2021.

    Ronaldo na aparatima🤣.

  • rondonja 12.07.2021.

    tak treba majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare