Sport

Komentari 30

Bonucci se našalio s Ronaldom: Cola, Heineken? Sad pijem sve!

Bonucci se našalio s Ronaldom: Cola, Heineken? Sad pijem sve!

Ronaldo se obračunao s Coca-Colom na konferenciji nakon utakmice te maknuo bocu tog sponzora i poručio gledateljima da piju vodu. Neki su napravili slično, a Bonucci skroz suprotno

Ovo Europsko prvenstvo obilježilo je nekoliko stvari. Od ponekih tužnih scena poput onih s Christianom Eriksenom na samom startu prvenstva, do mnoštva autogolova, pobjede Talijana na Wembleyju, ali i rata nekih nogometaša sa sponzorima prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Englezi rade kaos

Cristiano Ronaldo obračunao se s Coca-Colom na konferenciji nakon utakmice te maknuo bocu tog sponzora i poručio gledateljima da piju vodu. To je napravio i Manuel Locatelli, a neki drugi igrači poput Paula Pogbe iz vjerskih su se razloga pak su se obračunali s Heinekenom jer je pivo alkoholno piće, no Leonardo Bonucci se nakon trijumfa u finalu odlučio nasmijati sa svima njima.

Već su se ranije neki poput Romelua Lukakua, Andrija Jarmolenka i ruskog izbornika Stanislava Čerčesova zafrkavali s time, ali Bonuccijeva reakcija poslije finala bila je neprocjenjiva.

Ušetao je na konferenciju s nagradom za igrača utakmice u jednoj ruci, a u drugoj je držao i bočicu Coca-Cole i Heinekena.

 Prvo je uzeo gutljaj piva i rekao kako je to zaslužio, a potom je pogledao Coca-Colu i promrmljao:

- Večeras pijem sve!

 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci