Sport

Komentari 41

Što je sljedeće?! Paul Pogba je sklonio bocu piva ispred sebe

Što je sljedeće?! Paul Pogba je sklonio bocu piva ispred sebe

Sponzori se hvataju za glavu na ovogodišnjem Euru jer igrači rade protiv njih. Nakon epizode Ronalda i Cole, Paul Pogba je sad maknuo sa scene bocu Heinekena jer se to kosi s njegovom vjerom

Platili su 45 milijuna dolara da bi se njihova bočica nalazila na stolu ispred igrača, ali Paul Pogba (28) rekao je - ne može! Prije dvije je godine Pogba otišao u Meku nakon što se odlučio za Islam, a sad se bori za svoju vjeru na velikoj svjetskoj pozornici.

Doduše, ispred njega je bilo bezalkoholno pivo pa je malo nejasno zašto je imao potrebu to napraviti. Da, oni su proizvođači alkoholnih pića pa je vjerojatno to poveznica, a sad je pitanje kakvu će reakciju imati sponzori prvenstva. Podsjetimo, nije se francuski reprezentativac prvi poigrao s bočicama, već je to napravio i Cristiano Ronaldo (36) s bocama Coca Cole.

Sudjelovao je francuski reprezentativac u pobjedi protiv Njemačke (1-0), a nakon slavlja je bio upitan i što se to dogodilo kad je sucu objašnjavao da ga je stoper 'Elfa' Anthony Rudiger ugrizao za leđa.

- Nisam plakao zbog toga i tražio žuti ili crveni karton, ugrizao me i to se vidjelo. Dugo se poznajemo, na kraju smo se pozdravili i zagrlili. Rekao sam sucu što se dogodilo, on je donio svoju odluku i to je završena tema - jasan je Pogba.

Euro 2020 - Group F - France v Germany

Mogao bi njegov potez biti 'ugriz' za dionice spomenutog piva kao što je bio za dionice proizvođača gaziranog pića, a čekamo i što će reći krovna europska nogometna organizacija - žele li se zamjeriti sponzorima ili igračima...