To je to što me zanima!

Borba za Raketin dres: Bila je ovo baš nezaboravna večer...

Nikad nije lako slaviti na Sanchez Pizjuanu. Bio sam sretan što sam bio dio ovog spektakla. Bila je to emotivna i nezaboravna večer za mene, kaže Ivan Rakitić...
Vidi originalni članak

Barcelona je nakon 2-2 u Sevilli ostala na samo dva boda ispred Reala. Katalonci su imali 2-0 , ali Sevilla se vratila i osvojila bod.

Ivan Rakitić igrao je cijelu utakmicu za Barcelonu, a vratio se na "svoj" Sanchez Pizjuan, na kojem je u tri godine došao do zvjezdanog statusa. Zaradio je Raketa ovacije. Nakon utakmice otišao je do tribine iza gola te navijačima poklonio dres.

- Malo smo ljuti na sebe. Bili smo tako blizu, imali smo 2-0 i normalno je da smo nezadovoljni - rekao je hrvatski reprezentativac nakon utakmice.

Raketa je imao čak 95 posto točnih dodavanja, pucao je dvaput prema golu Seville, obje lopte otišle su izvan okvira gola.

- Ostalo je još puno utakmica. Imamo i prostora za napredak. Nikad nije lako slaviti na Sanchez Pizjuanu. Bio sam sretan što sam bio dio ovog spektakla. Bila je to emotivna i nezaboravna večer za mene. Hvala svim navijačima Seville, uvijek ću vas nositi u srcu - dodao je Rakitić , nekadašnji kapetan Seville.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • zokinjo 13.04.2015.

    Bravo Raketa

  • nikluk20 12.04.2015.

    da je ima gaće skinuo bi i hlačice :P

  • 12.04.2015.

    Ajde Rakitiću, ne kenjaj. Do sad si promjenio već nekoliko klubova, i uvijek si išao tamo gdje si bolje plaćen. Tko još danas puši ovo s emocijama. Nitko te nije tjerao u Barcelonu. Kad toliko voliš Sevilu mogao si tu i ostati. Naravno da u tome nema ničeg loše. Ti si profesionalac, i sasvim u redu si postupio kad si otišao gdje imaš bolje uvjete, ali okani se te jeftine patetike

Komentiraj...
Vidi sve komentare