To je to što me zanima!

Boston pomeo Babu: Hrvat još jednom sjajan, ali ne može sam

Bojan Bogdanović još je jednom bio daleko najbolji igrač Pacersa, ali bez Oladipa Indiana jednostavno nije dovoljno jaka za bilo što više od 'časne metle': Pacers-Boston 106-110 (0-4)
Vidi originalni članak

Imamo prve polufinaliste Konferencije ovogodišnjeg NBA play-offa. Boston je Indianu riješio 'metlom'. 4-0, pa ma koliko naš Bojan 'Babo' Bogdanović vukao Pacerse prema barem jednoj pobjedi.

U nedjeljnoj matineji (prema lokalnom vremenu utakmica je počela u 13 sati) Celticsi su i četvrtoj utakmici nadjačali društvo iz Indianapolisa. Bojan je, opet, bio odličan. U 37 minuta na parketu: 22 poena, 8 skokova, 3 asistencije, slobodna bacanja 9/10, ukupni šut 45%.

Na žalost po Babu i Pacerse, bez ozlijeđenog Victora Oladipa nisu imali šansi protiv Bostonovg talenta i širine. Nakon prvog kruga ona na prvu prepotentna izjava Kyriea Irvinga drži vodu: "Ja ne vidim tko nas može dobiti u četiri od sedam utakmica".

Kyrie je u četvrtoj tekmi za njegove kriterije bio pomalo rezerviran (14-2-7), ali minute je dobio i formu fino brusio Gordon Hayward (20-3-2), a dovoljno solidni za glatki prolaz bili su Jayson Tatum (18-8-2), Marcus Morris (18p, 8s) i rutiner Al Horford (14-125).

Bogdanović je na ljeto slobodan igrač, čeka ga ugovor od možda i 20 milijuna dolara, da li u Indiani ili negdje drugdje... Tek će se doznati. Sezonu je okončao sa prosječno 17 poena, 5 skokova i 3 asistencije igrajući 37 minuta po utakmici.

 

Boston će na pobjednika para Milwaukee-Detroit (Giannis i ekipa imaju 3-0), a moguća je još jedna 'metla' u prvoj rundi: Houston vodi 3-0 protiv Jazzera. Upravo su na parketu Clippersi i Warriorsi (šampioni iz Oaklanda imaju 2-1 nakon tri utakmice), a noćas igraju:

01:00 Orlando - Toronto (1-2)

03:30 Oklahoma - Portland (1-2)

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 22.04.2019.

    Sad na divlji zapad!

  • Luud Van Nistelsvoj 22.04.2019.

    Sport Klub zbilja ste beduini. Inače ne gledam ionako tamo već nađem stream jer su komentatori teški rak, ali 6 kanala niste u stanju prenositi utakmice. Glavno da zato se prenosi turska liga i ATP Monte Carlo, doslovno najdosadniji sport na svijetu osim možda kriketa. I da NFL prenosite svaku tekmu. GG

  • wwww 21.04.2019.

    Boston sada u doigravanju pokazuje svoje pravo lice a to sam i pisao i imaju tu kvalitetnu širinu jer jednu utakmicu odluči Morris,drugu Irving,treću Horford,četvrtu Hayword a Tetum,Brown i Rozier u svakoj o tih utakmica na visini zadatka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare