To je to što me zanima!

Spektakl u Draženovom domu: Futsal Dinamo jesenski prvak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Malonogometaši Futsal Dinama pobijedili su Patriot 5-0 u spektakularnoj utakmici odigranoj u Draženovu domu. Na tribine se nakrcalo čak 6000 Bad Blue Boysa...
Vidi originalni članak

Nekad su se stvarali redovi ispred Maksimira kad je igrao Dinamo. Danas su zbog Futsal Dinama, kluba koji pripada navijačima, redovi u Sutinskim vrelima u Podsusedu, na Šalati, ispred "dvojke" u Domu Sportova i u Ciboni.

Futsal Dinamo pobijedio je Patriot u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva u 2. HMNL Sjever 5-0 i završio s jesenskim naslovom. U dvoranu se natiskalo 6000 navijača. Nije bilo niti jednog incidenta, niti jednog povika protiv Mamića ili HNS-a, a pet minuta navijači su pjevali pjesme u čast neponovljivog Dražena Petrovića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bad Blue Boysi, kojima ovaj klub pripada i funkcionira po načelu "jedan član, jedan glas" napravili su spektakl. Nije bitno igra li se u Sutinskim vrelima, "dvojci", na Šalati ili u Ciboni , jedno je konstanta - dvorane su pune, navijanje sjajno, incidenata nema. Jedan od onih koji su oduševljeni je Tomo Šokota.

- Ovo je vrh. Atmosfera kakvu se rijetko kad može doživjeti. Bilo je od najmlađih pa sve do roditelja s djecom, djedovi s unucima... Igrao sam za dosta klubova, nije tu bitno koliko je ugovor, ovdje igram besplatno, ali užitak koji imam kad vidim da to ljudi vole na tribinama, to se ne može platiti. Svejedno gdje igraš i kako igraš, ako igraš s guštom. A ja ovdje igram s takvim užitkom. Ovakva atmosfera samo me tjera dalje - rekao je Tomo Šokota nakon utakmice u Ciboni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klub Futsal Dinamo osnovan je u ožujku 2012., a iza njega stoje BBB-i koji ovim projektom žele demonstrirati kako klub može uspješno funkcionirati po modelu za koji se bore i na Maksimiru, po modelu "jedan član - jedan glas".

Dinamo je pobjedom protiv Patriotsa završio jesenski dio prvenstva na prvom mjestu ispred Rugvice. Upravo protiv Rugvice malonogometaši Dinama 5. prosinca igraju polufinale Kupa Hrvatske u Sutinskim vrelima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

2. HMNL, Sjever:

  • Futsal Dinamo - Patriots 5-0
Idi na 24sata

Komentari 118

  • plutarh 03.12.2014.

    "Futsaleri" koji igraju u Malonogometnoj ligi ....ima li tu išta mozga ??...i da mi je znati koji idiot forsira taj "futsal" - uz hrvatski i već davno uhodani naziv - Mali nogomet ....nemrem se s tim pomiriti ...jel ovdje još uvijek Hrvatska ili nekakav bantustan ?

  • mario5350505 02.12.2014.

    zar nije zalosno da nisam gledo Svoj Dinamo od Villarreal dok su pobjedili u liga prvaka 2:0 srce me boli jer ne mogu ici gledat zbog Mamic i njegove politike...Hajdukovim navijacima svaka cast sto su pokrenuli sve ovo..Nadam se da u Torcidi ima pripadnika 4GBR njima puno pozdrava od Pume 7GBR iz Slavonije....Zivili sto godina...

  • mario5350505 02.12.2014.

    trebali bi se svi navijaci biti slozni da uniste hahare koi se bogate tudjim transferim i stetnim ugovorima.. Ajmo BBB I TORCIDA jedino mi mozemo bandu istjerat da se nikad vise na vrate gdje im nije mjesto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare