Obavijesti

Sport

Komentari 118

Spektakl u Draženovom domu: Futsal Dinamo jesenski prvak

Spektakl u Draženovom domu: Futsal Dinamo jesenski prvak
15

Malonogometaši Futsal Dinama pobijedili su Patriot 5-0 u spektakularnoj utakmici odigranoj u Draženovu domu. Na tribine se nakrcalo čak 6000 Bad Blue Boysa...

VIDEO

Nekad su se stvarali redovi ispred Maksimira kad je igrao Dinamo. Danas su zbog Futsal Dinama, kluba koji pripada navijačima, redovi u Sutinskim vrelima u Podsusedu, na Šalati, ispred "dvojke" u Domu Sportova i u Ciboni.

Futsal Dinamo pobijedio je Patriot u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva u 2. HMNL Sjever 5-0 i završio s jesenskim naslovom. U dvoranu se natiskalo 6000 navijača. Nije bilo niti jednog incidenta, niti jednog povika protiv Mamića ili HNS-a, a pet minuta navijači su pjevali pjesme u čast neponovljivog Dražena Petrovića.

Pokretanje videa...

Dubravko Miličić/24sata VIDEO

Bad Blue Boysi, kojima ovaj klub pripada i funkcionira po načelu "jedan član, jedan glas" napravili su spektakl. Nije bitno igra li se u Sutinskim vrelima, "dvojci", na Šalati ili u Ciboni , jedno je konstanta - dvorane su pune, navijanje sjajno, incidenata nema. Jedan od onih koji su oduševljeni je Tomo Šokota.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je vrh. Atmosfera kakvu se rijetko kad može doživjeti. Bilo je od najmlađih pa sve do roditelja s djecom, djedovi s unucima... Igrao sam za dosta klubova, nije tu bitno koliko je ugovor, ovdje igram besplatno, ali užitak koji imam kad vidim da to ljudi vole na tribinama, to se ne može platiti. Svejedno gdje igraš i kako igraš, ako igraš s guštom. A ja ovdje igram s takvim užitkom. Ovakva atmosfera samo me tjera dalje - rekao je Tomo Šokota nakon utakmice u Ciboni.

Pokretanje videa...

Dubravko Miličić/24sata VIDEO

Klub Futsal Dinamo osnovan je u ožujku 2012., a iza njega stoje BBB-i koji ovim projektom žele demonstrirati kako klub može uspješno funkcionirati po modelu za koji se bore i na Maksimiru, po modelu "jedan član - jedan glas".

Dinamo je pobjedom protiv Patriotsa završio jesenski dio prvenstva na prvom mjestu ispred Rugvice. Upravo protiv Rugvice malonogometaši Dinama 5. prosinca igraju polufinale Kupa Hrvatske u Sutinskim vrelima.

Pokretanje videa...

Dubravko Miličić/24sata VIDEO

2. HMNL, Sjever:

  • Futsal Dinamo - Patriots 5-0
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...