Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
118 komentara

Spektakl u Draženovom domu: Futsal Dinamo jesenski prvak

Malonogometaši Futsal Dinama pobijedili su Patriot 5-0 u spektakularnoj utakmici odigranoj u Draženovu domu. Na tribine se nakrcalo čak 6000 Bad Blue Boysa...

Vedran Tolić
Foto: Vedran Tolić
118 komentara

Nekad su se stvarali redovi ispred Maksimira kad je igrao Dinamo. Danas su zbog Futsal Dinama, kluba koji pripada navijačima, redovi u Sutinskim vrelima u Podsusedu, na Šalati, ispred "dvojke" u Domu Sportova i u Ciboni.

Futsal Dinamo pobijedio je Patriot u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva u 2. HMNL Sjever 5-0 i završio s jesenskim naslovom. U dvoranu se natiskalo 6000 navijača. Nije bilo niti jednog incidenta, niti jednog povika protiv Mamića ili HNS-a, a pet minuta navijači su pjevali pjesme u čast neponovljivog Dražena Petrovića.

[video: 1005888 / ]

Bad Blue Boysi, kojima ovaj klub pripada i funkcionira po načelu "jedan član, jedan glas" napravili su spektakl. Nije bitno igra li se u Sutinskim vrelima, "dvojci", na Šalati ili u Ciboni , jedno je konstanta - dvorane su pune, navijanje sjajno, incidenata nema. Jedan od onih koji su oduševljeni je Tomo Šokota.

- Ovo je vrh. Atmosfera kakvu se rijetko kad može doživjeti. Bilo je od najmlađih pa sve do roditelja s djecom, djedovi s unucima... Igrao sam za dosta klubova, nije tu bitno koliko je ugovor, ovdje igram besplatno, ali užitak koji imam kad vidim da to ljudi vole na tribinama, to se ne može platiti. Svejedno gdje igraš i kako igraš, ako igraš s guštom. A ja ovdje igram s takvim užitkom. Ovakva atmosfera samo me tjera dalje - rekao je Tomo Šokota nakon utakmice u Ciboni.

[video: 1005823 / ]

Klub Futsal Dinamo osnovan je u ožujku 2012., a iza njega stoje BBB-i koji ovim projektom žele demonstrirati kako klub može uspješno funkcionirati po modelu za koji se bore i na Maksimiru, po modelu "jedan član - jedan glas".

Dinamo je pobjedom protiv Patriotsa završio jesenski dio prvenstva na prvom mjestu ispred Rugvice. Upravo protiv Rugvice malonogometaši Dinama 5. prosinca igraju polufinale Kupa Hrvatske u Sutinskim vrelima.

[video: 1005818 / ]

2. HMNL, Sjever:

  • Futsal Dinamo - Patriots 5-0
Naši partneri pišu
Message