To je to što me zanima!

BBB-i teško ozlijedili redara na Šubićevcu, on se javio na 'fejsu'

Navijači iz Zagreba natiskali su se na istočnu tribinu, a po završetku utakmice dobar dio njih ušao je u teren. U općem veselju nastradao je jedan redar koji se nada povratku na isti stadion
Vidi originalni članak

Po završetku utakmice Šibenika i Dinama (0-2) prošlu nedjelju, kojom su "modri" osigurali 23. naslov prvaka HNL-a, stotine navijača sjatile su se na teren slaviti s igračima maksimirskog kluba. U općoj euforiji dogodio se i jedan incident.

Kako su izvijestili iz HNK Šibenik, nakon završetka utakmice i prodora navijačke skupine Bad Blue Boys na travnjak Šubićevca fizički su napali i teško ozlijedili redara koji je radio na osiguranju utakmice na istočnoj tribini.

"Ovim putem Uprava i svi djelatnici HNK Šibenik gosp. Edvardu žele brz i uspješan oporavak", napisali su na Facebooku.

Spomenuti gospodin javio se u komentaru te objave.

"Zahvaljujem HNK Šibenik na lipim željama. I ja se nadam brzom oporavku i da se već na prvoj utakmici nove sezone vidimo na Šubićevcu", napisao je.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • tgar 19.05.2022.

    Uobičajeno je da se uleti u teren po osvajanju terene svagdje u svetu, redari bi trebali biti malo i upućeni u svoj posao,, nadam se da se ovaj rwdar nije jako ozledio, a torcidi sad smeta sve, kao da oni ne i uletjeli u igralište da mogu bilo što osvoiti

  • RedDoor 19.05.2022.

    Da je slična stvar bila s Hajdukom i navijačima u terenu, već bi neki možda spominjali prazan stadion na par utakmica.

  • Zagy91 18.05.2022.

    Locirati, uhititi i osuditi nakon toga u bajbukanu…a ako ponovi na 10 g minimalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare