To je to što me zanima!

Branko Strupar pretrpio srčani udar: Osjećao sam stezanje u grlu i otišao se malo oznojiti...

Bivši reprezentativac Belgije prošli je petak s društvom igrao mali nogomet na terminu ne znajući da je pretrpio srčani udar. Tri je dana proveo u bolnici
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Dinama Branko Stupar (53) oporavlja se nakon srčanog udara koji je pretrpio prošli petak prije nego što je rekreativno zaigrao mali nogomet.

POGLEDAJTE VIDEO: Branko Strupar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osjećao sam stezanje u grlu. Nije to bilo ništa posebno, onda se sve pojačavalo. Otišao sam da se malo oznojim, mislio sam da će mi to pomoći, no onda sam shvatio da je riječ o nečemu težem - rekao je bivši belgijski reprezentativac za gol.hr.

- Vratio sam se kući, čim je supruga vidjela, stavila me u automobil i odvezla u bolnicu. Čim su me tamo vidjeli, odmah su me poslali na operaciju. Bio sam tri dana u bolnici - dodao je.

Ugradili su mu dva stenta, a u utorak je izašao iz bolnice i osjeća se dobro, no potresla ga je smrt Ćire Blaževića, koji je rođen na isti dan kao i on, 9. veljače. 

- Bio sam pod velikim stresom zbog gubitka roditelja prije godinu dana, za njih sam bio jako vezan. Počeo sam pojačano pušiti pa nisam bio toliko svjestan stresa. Tek shvaćam koliko je to utjecalo na mene. Otac mi je imao tri srčana udara, to je možda i genetski - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dejo36 10.02.2023.

    Ugradnja stenta operacija ??

  • 10.02.2023.

    možda je nasljedno

  • Svinjoslav 10.02.2023.

    Najjaci nas napadac kojeg zbog politike nisu zvali u repku

Komentiraj...
Vidi sve komentare