To je to što me zanima!

Brat igrača PSG-a: 'Tuchel, ma ti nemaš pojma o nogometu...'

Ogroman pritisak je u PSG-u jer glavni cilj kluba već godinama je naslov u Ligi prvaka, a do njega nikako ne uspijevaju doći. A prva žrtva tog neuspjeha bi mogao biti trener Thomas Tuchel...
Vidi originalni članak

PSG je izgubio od Borussije Dortmund 2-1 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, ali raspoloženje u francuskom taboru bilo je kao da su ispali iz Lige prvaka.

Prvo se Neymar obrušio na trenera Thomasa Tuchela i klub jer mu nisu dali igrati pod krinkom da je ozlijeđen, onda je Tuchela napao i brat od Presnela Kimpembea koji je odradio svih 90 minuta na poziciji stopera. 

Nije ništa vezano za njegovog brata, već samo ljutnja na njemačkog trenera koji se malo kockao s formacijom, a to ga je na kraju koštalo poraza i to protiv momčadi u kojoj je stvorio trenersko ime.

- Nadam se da si sretan nakon svega. Je*em ti mater, pa ti pojma nemaš. Kur*in sine - poručio je Manu Kitoko na društvenim mrežama. 

Ogroman pritisak je u PSG-u jer glavni cilj kluba već godinama je naslov u Ligi prvaka, a do njega nikako ne uspijevaju doći. Pokupovali su brojne zvijezde, prošlo ljeto došao im je Mauro Icardi i to sve u cilju osvajanja klempavog trofeja koji im i dalje samo bježi i bježi.

Thomas Tuchel sve manje ima kisika jer ga Parižani sve više pritišću. Prošle sezone ispali su od Manchester United, a ako sada ispadnu od Borussije, Tuchel bi mogao letjeti naglavačke. A pitanje je i do kad će Katarani imati strpljenja sa silnim zvjezdicama. Godinama već pumpaju silne novce u klub, osvajanje prvenstva im je postalo kao doručak i više nije zabavno, no Lige prvaka nema i nema. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lika hrvatska dika 19.02.2020.

    Petrodolarima možeš kupiti zvijezde kojima ništa nije sveto, ali upravo takvi igrači su dokazano nekarakterni pa ne možeš kupiti i rezultat makar šeici plivali u novcu!

  • blaugrana1899 19.02.2020.

    Tuchel ima znanje ali nema autoritet poput Kloppa, Guardiole ili Kloppa. PSG je takav klub pijanog milijunaša gdje su igrači tu isključivo zbog love i treba znati iskontrolirati taj ego igrača poput Mbappea i Neymara. Nije to lako.

  • danko1471991 19.02.2020.

    Kaže Joško Jeličić da PSG nikad neće biti momčad u pravom smislu, problem je sto nemaju trenera da bi to postali... da ih preuzme Guardiola nakon godinu dana postali bi momčad unatoč zvijezdama koje imaju u ekipi... takvim razmaženim zvijezdama treba trener s autoritetom i naravno velikim znanjem... Tuchel nije los trener, ali nema autoritet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare