To je to što me zanima!

Bravo, cure... ovaj, dečki! Oni su prvi 'navijači' Super Bowla

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Muški dvojac tima cheerleadersica inače se profesionalno bavi plesom. Peron radi kao instruktor plesa u jednom plesnom centru u Americi dok je Jinnies član mjuzikla Mickey and the Magical Map u Disneylandu
Vidi originalni članak

Super Bowl 53 u Atlanti svjedočit će povijesnom događaju. Naime, po prvi put u povijesti Super Bowla u timu popularnih cheerleadersica bit će i muškarci. Njih dvojica, točnije. Quinton Peron i Napoleon Jinnies vodit će navijanje svojih LA Ramsa, koji će igrati u finalu protiv New England Patriotsa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bit će prvi muški cheerleaderi u finalu nakon što su ove sezone postali prvi muški cheerleaderi u NFL-u općenito. 

- Prvi muški cheerleader u NFL-u, prvi muški cheerleader koji će plesati na Super Bowlu. Ne mogu disati - napisao je Napoleon Jinnies na Twitteru.

Muški dvojac tima cheerleadersica inače se profesionalno bavi plesom. Peron radi kao instruktor plesa u jednom plesnom centru u Americi dok je Jinnies član mjuzikla Mickey and the Magical Map u Disneylandu.

Da bi došli do NFL-a, a onda i Super Bowla, dvojac je bio na audiciji u kojoj su se natjecali s još 74 prijavljenih kandidata i kandidatkinja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • denke85 03.02.2019.

    Fuj.

  • Madridista007 03.02.2019.

    Daleko je to od muškaraca. To je taj " moderni " zapad. I još se ponose sa time?!

  • 03.02.2019.

    Zašto ih nema pola-pola (muških i ženskih )? ,da li isto zarađuju kao ženske? Da li su istk medijski praćeni kak ženske? Gdje je sada spolna ravnopravnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare