To je to što me zanima!

Novi kiks velikana! Brazil nije uspio dobiti hrabre Švicarce...

Nogometaši Brazila iznenađujuće su kiksali u prvom kolu skupine E odigravši 1-1 s Švicarskom. Selecao je u vodstvo doveo Coutinho sjajnim golom dok je konačni rezultat postavio Steven Zuber...
Vidi originalni članak

Nakon što su reprezentativci Argentine i Njemačke kiksali, ni nogometaši Brazila nisu uspjeli doći do pobjede, čime su se nastavili crni dani za velikane na SP-u. Sve je dao od sebe oporavljenik Neymar da povede svoju momčad do pobjede, no nije uspio.

Brazilci su poveli prekrasnim golom s 18 metara Phillipea Coutinha u 20. minuti, koji je još jednom pokazao o kakvom majstoru je riječ. Primio je loptu igrač Barcelone i sjajno odapeo po golu Švicarske s ruba šesnaesterca. Golman Sommer je prilikom ovog gola bio potpuno nemoćan. No, nije ovo prvi takav gol za Brazilca, kojemu polako postaje specijalnost zabijanje ovakvih golova, a isto ih se nazabijao u dresu Liverpoola.

VIDEO Kandidat za najljepši gol SP-a: Pogledajte bombu Coutinha!

Nisu se tu Švicarci predali i uspjeli su doći do izjednačenja na 1-1 pogotkom Stevena Zubera u 50. minuti nakon udarca s kuta Xherdana Shaquirija. Izjednačujući gol Švicaraca "upalio je alarm" kod Brazila, no peterostruki svjetski prvaci djelovali su neuvjerljivo. U 70. minuti volej Coutinha sa 13 metara iskosa otišao je pored gola, a u 88. Neymar puca glavom ravno u vratara Sommera. 

Brazil - Switzerland Rezultati uživo

U sudačkoj nadoknadi (90+1) prvo je Firmino pucao glavom, ali odlično brani Sommer. Odmah nakon toga Miranda je iz dobre situacije raspalio pored gola. I na kraju (90+6) nakon gužve u kaznenom prostoru udarac Renata Augusta uspio je blokirati Schär.

Tako su Švicarci uspjeli odoljeti Brazilcima (1-1) i upisati vrijedan bod protiv vrlo jakog protivnika, koji su jedni od glavnih kandidata za naslov. S druge strane, ovo je neočekivani kiks za Brazilce, koji su očekivali kako će iz ove utakmice izaći s tri boda.

Ranije je u ovoj skupini Srbija u Samari pobijedila Kostariku sa 1-0 golom Aleksandra Kolarova iz slobodnog udarca u 56. minuti, š čime su preuzeli vodstvo na tablici skupine E. U 2. kolu 22. lipnja igraju Brazil - Kostarika, te Švicarska - Srbija.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 299

  • mr mike 18.06.2018.

    bravo svico

  • Mergi 18.06.2018.

    Počelo je... Prvo Španjolska, Argentina, pa Njemačka, sada Brazil, sve ziceri... I jesu za kladionicu ziceri za uzet lovu naivnima. Nema tog svijeta u kojem će kladionice bit u minusu nakon svjetskog nogometnog prvenstva. Otkad su nastale pljački je samo sve više i više, odnosno za Vas naivne vi to nazivate iznenađenjima, baš zanimljivo kako ta iznenađenja budu češća nego pobjede zicera. Ima načina da se dobije lova ali ne naivnim klađenjima, a kladionica ne funkcionira tako da je posjećuju pametni. Čast izuzecima ali teško je bit pametan toliko da njih nadigraš...

  • Zagor te-nej 18.06.2018.

    Ništa oni nisu kiksali......Šiptari, pardon Švicarci imaju dobru momčad, discipliniranu i fizički jako moćnu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare