To je to što me zanima!

Golgeterska kriza sve je dublja, Brazilac se rasplakao na klupi

Silno se trudi, ali gol ga ne ide. Nadao se da će reprezentativno okupljanje iskoristiti za punjenje samopouzdanja, ali nakon silnih promašaja protiv Bolivije, očito ga je dodatno izgubio
Vidi originalni članak

Na otvaranju južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Brazil je pred 40.000 svojih navijača u Belemu pobijedio Boliviju 5-1. Brazilski izbornik Fernando Diniz krenuo je s napadačkim kvartetom Raphinha-Neymar-Rodrygo-Richarlison, a potonji jedini među njima nije uspio zabiti gol, usprkos brojnim prilikama, zbog čega je i bio najgore ocijenjen igrač u brazilskoj reprezentaciji.

Napadač Tottenhama travnjak je napustio u 71. minuti, a ubrzo potom i zaplakao na klupi. Iako je njegova momčad vodila 4-1. Jednostavno se previše toga nakupilo u njemu. Richarlison je u teškoj golgeterskoj krizi, od dolaska u Tottenham zabio je tek jedan gol u 31 utakmici u Premiershipu, silno se trudi, ali gol ga ne ide. Nadao se da će reprezentativno okupljanje iskoristiti za punjenje samopouzdanja, ali nakon silnih promašaja protiv Bolivije, očito ga je dodatno izgubio.

- Drago mi je što sam u poziciji da mu mogu pomoći. Richarlison je osvojio srca suigrača i publike. On je odličan igrač, sve ću učiniti za njega. Mora samo biti smiren jer golovi će uskoro doći - kazao je brazilski izbornik.

TRENUTAK ZA POVIJEST Neymar prestigao Pelea: Zabio je dva gola i postao najbolji strijelac u povijesti Brazila... TEŠKE OPTUŽBE BIVŠE DJEVOJKE Unitedovu zvijezdu izbacili su iz reprezentacije: Od siline udarca okrenuo mi je silikon u grudima

Novu priliku Richarlison će imati u srijedu u 4 ujutro po hrvatskom vremenu, kada Brazilci gostuju u Peruu.

Raspoložen je zato bio Neymar, novopečeni nogometaš saudijskog Al-Hilala. Bivši napadač Barce i PSG-a promašio je penal u 17. minuti, no naposljetku se iskupio asistencijom i dvama golovima u prvoj natjecateljskoj utakmici nakon sedam mjeseci i postao najbolji strijelac u povijesti Brazila.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dobar, loš, zao 10.09.2023.

    Pa on uopče nije neka ozbiljna klasa. Ali masa nas živi u onom davnom uvjerenju da ako je iz Brazila da je odmah extra klasa. Lik je osrednji napadač i tu prića prestaje. Jer da je suprotno bio bi u nekom top klubu. A neka plače, samo dalje od vrata da ne povuku vlagu(ako su drvena).

  • no sleep 09.09.2023.

    Mozda je rezao luka i slanine dok kamere nisu snimale

  • Volim 69 keks 09.09.2023.

    Izgleda da previše misli na frizuru,pa ga to jeben

Komentiraj...
Vidi sve komentare