Obavijesti

Sport

Komentari 17

Unitedovu zvijezdu izbacili su iz reprezentacije: Od siline udarca okrenuo mi je silikon u grudima

Unitedovu zvijezdu izbacili su iz reprezentacije: Od siline udarca okrenuo mi je silikon u grudima

Policija iz Brazila, ali i Manchestera istražuje optužbe Antonyjeve djevojke koja tvrdi da ju je nogometaš zlostavljao, prijetio da će je ubiti, udarao, teško ozlijedio prst

VIDEO

Napadač Manchester Uniteda Antony (23) morao je napustiti kamp brazilske nogometne reprezentacije nakon što je policija u Sao Paulu zaprimila prijavu njegove bivše djevojke Gabriele Cavallin za fizički napad i seksualno zlostavljanje, piše UOL.

Brazilski savez traži da se sve informacije provjere, dok javnost radi pritisak na Manchester United da napravi istu stvar i zvijezdu od 60 milijuna eura izbaci iz momčadi.

Antony i Gabriela, DJ-ica i influencerica s gotovo pola milijuna pratitelja, prohodali su 2021., prije nego što je Antony prešao iz Ajaxa na Old Trafford. Ona tvrdi da ju je igrač teško napao u najmanje tri navrata, prvi put 1. lipnja prošle godine.

Tad je nosila nogometaševo dijete, bili su na odmoru u Brazilu. Antony se navodno razbjesnio kad je vidio djevojku u noćnom klubu u kojem je i sam boravio. Ona tvrdi da ju je ugurao u auto, napadao u više navrata i prijetio da će je izbaciti iz auta pri velikoj brzini.

- Govorio mi je: "Ako nećeš biti sa mnom, nećeš ni s kim!". Tresla sam se - tvrdi Gabriela.

Drugi napad navodno se dogodio 15. siječnja ove godine, dan nakon Unitedove pobjede nad Manchester Cityjem 2-1. Prema policijskoj prijavi, Antonyjeva djevojka zatražila je liječničku pomoć u hotelu Hyatt Regency, priložila i fotografiju na kojoj se vidi udarac u glavu.

- Udario me u prsa i silikon mi se okrenuo. Rekao je: "Nisam ti htio nauditi, bila ej to nesreća, nije bio udarac. Samo sam te držao uza zid".

Antony se navodno sukobio s djevojkom i 8. svibnja ove godine. Gabriela tvrdi da joj je nogometaš tijekom svađe htio ozlijediti lice staklom. Dok se branila, tvrdi, dobila je duboku ranu na prstu i vidjela joj se kost. Kaže kako je pokušala pobjeći letom za Brazil i poslala poruku: "Moram pobjeći odavde prije nego što me ubije".

Antony je porekao sve optužbe.

"Mirno mogu reći da sam nevin na sve optužbe. Moj odnos s gospođicom Gabrielom bio je buran, s uvredama na obje strane, ali nikad je nisam fizički napao. Oštro poričem ove optužbe i voljan sam razjasniti sve što treba brazilskim vlastima", napisao je na društvenim mrežama.

Gabriela je brazilskim medijima ustupila i screenshotove navodne prepiske s njime. Među porukama koje su navodno razmjenjivali stoji i da joj je Antony pisao: "Ti i ja smo gotovi, nadam se da ćeš umrijeti. Odjebi!". U drugoj se pak ispričava što ju je udario nogom.

Optužbama se bavi i policija u Manchesteru. Istraga je u tijeku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta