To je to što me zanima!

Niksi lijepo zakucao za vodstvo, 'načeti' Krama riješio utakmicu

Odlično je zabio Nikola Vlašić preciznim udarcem u donji lijevi kut na dodavanje Josipa Brekala, ali vratili su se Šveđani u 'rukometnom stilu' preko Berga, da bi Andrej Kramarić opet vratio prednost Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Ivan Perišić prošao je po lijevoj strani i odlično uposlio Josipa Brekala koji se u malonogometnom stilu nesebično riješio lopte. Na nju je natrčao Nikola Vlašić i to je bilo to - Hrvatska je povela protiv Švedske na Maksimiru (1-0)! Odlično je pogodio veznjak ruskog CSKA iz Moskve te nastavio s odličnim igrama.

HRVATSKA - ŠVEDSKA 2-1 Džoker Krama riješio Šveđane!

Oko 2000 gledatelja na Maksimiru hrabro bodre 'vatrene' po žestokoj kiši koja pada, i prema najavama, neće stati do kraja utakmice. Ali veseli dobra igra naše reprezentacije koju su okrunili golom i vodstvom na poluvremenu. Čuje se i pjesma s tribina, a dobri su potezi ispraćeni pljeskom pa je i igračima zasigurno veći gušt biti na terenu u lošim uvjetima. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neki su se na poluvremenu odlučili uputiti kućama jer kiša neumorno pada i ne vrijedi riskirati zdravlje. Pred Hrvatskom je reprezentacijom još jedno poluvrijeme u kojem idu po osiguranje prve pobjede u ovosezonskom izdanju Lige nacija. Podsjetimo, Hrvatska je u prve dvije utakmice izgubila od Francuske i Portugala, baš kao i Švedska, pa je ovo veoma bitna utakmica za ostanak u elitnom rangu Lige nacija

OTUŽNA ATMOSFERA Potop pred - 2020 ljudi?! Mnogi pobjegli kući nakon prvog dijela

No, slavlje Hrvatske potrajalo u drugom poluvremenu jer su 'vatreni' malo stali, a Berg je zabio u 66. minuti! Napravili su rukometno prebrojavanje Šveđani, a zadnji je u tim dodavanjima bio upravo Markus koji je zabio za 1-1. No, vratili su se 'vatreni' nakon što je Duje Ćaleta-Car poslao odličnu dugu loptu za Perišića, a Ivan je još bolje uposlio Andreja Kramarića koji igra na vlastiti zahtjev i - zabija!

 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Utakmica je završila, a Hrvatska je na kraju slavila sa 2-1 i uzela vrijedna tri boda u borbi za ostanak u elitnom rangu Lige nacija.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • čovik-s-juga 11.10.2020.

    Perišić sam i Krama mu je ne želi dodati. 5 min. poslije Krama sam i Perišić mu je dodaje. Perišić + a Kramarić - !

  • zagraj 11.10.2020.

    Za ovu utakmicu je trebalo pozvati cijeli državni vrh i ponekog stranog premijera da se naš Plenki malo crveni pred europom.... ovo je sramota,afrikanci imaju bolje stadione u džunglama nego mi u glavnom gradu države

  • 11.10.2020.

    Kako će ovo podnijeti oni koji mrze Dalića i Hrvatsku općenito. Biće burna noć, i lošeg spavanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare