To je to što me zanima!

Brekalo odigrao zadnje minute za Fiorentinu. Stiže u Dinamo

Trener Dinama Sergej Jakirović potvrdio je da su pregovori oko Brekala i Arbera Hoxhe (25) u završnoj fazi, da je vrlo optimističan oko dolaska obojice, i da bi sve trebalo biti gotovo uskoro
Vidi originalni članak

Nogometaši Fiorentine izgubili su na gostovanju kod Sassuola. Momčad Alessija Dionisija slavila je s minimalnih 1-0 pa se nakon 19. kola Serie A probila na 14. mjesto. Veliki je ovo podbačaj 'viola', može se reći, jer je kolektiv Vincenca Italiana četvrti u talijanskom prvenstvu i bori se za Ligu prvaka.

Brekalo igrao na lijevom krilu

A lošoj predstavi svoj obol dao je i Josip Brekalo (25). Povremeni hrvatski reprezentativac susret je odigrao na poziciji lijevog krila pruživši nešto lošiji nastup te se na neuvjerljiv način oprostio od Fiorentininog dresa.

Sergej Jakirović optimističan oko Brekala i Hoxhe

Odigrao je 74 minute prije nego ga je Italiano zamijenio Parisijem i bile su to posljednje minute koje je odigrao za slavnu momčad iz Firence. Uzrok nešto lošijem nastupu mogao bi biti što je, za pretpostaviti je, mislima već bio na Maksimiru.

Trener Dinama Sergej Jakirović potvrdio je da su pregovori oko Brekala i Arbera Hoxhe (25) u završnoj fazi, da je vrlo optimističan oko dolaska obojice, i da bi sve trebalo biti gotovo uskoro.

Wolfsburg, Torino pa Fiorentina

Talijanski mediji slažu se da se Brekalo vraća u Dinamo i sve bi trebalo biti službeno kroz koji dan.

Brekalo je u Fiorentinu stigao u siječnju 2023. godine iz Wolfsburga Nike Kovača. 'Viole' su ga platile oko dva milijuna eura, a za talijanski klub odigrao je ukupno 26 utakmica. Zabio je jedan, jedini pogodak u godinu dana i to u velikoj pobjedi nad Napolijem 3-1.

Prethodnu sezonu igrao je kod Ivana Jurića u Torinu zabivši sedam pogodak i dva puta asistiravši u 33 nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Dubrava boys 07.01.2024.

    Mislio sam da ce uspijeti jer je imao kao mlad top kvalitet za velike klubove..izgleda da su krivi ljudi oko njega (citaj tata i Bara menajder) napravili igraca da se u najboljim godinama vraca nazad u hrvatsku ligu sto je porazavajuce za jednog takvog igraca BBB Dubrava

  • Dr. Aurelio 07.01.2024.

    Transfer koji ce uzdrmati europu. Hahaha. Grijat ce klupu

  • KešićIsBack 07.01.2024.

    neide on u dinamo ..pratim fiore 20 godina ..trenutno je stanje da su ostali bez 2 krila i neće pustiti brekala

Komentiraj...
Vidi sve komentare