Obavijesti

Sport

Komentari 98

Brekalo odigrao zadnje minute za Fiorentinu. Stiže u Dinamo

Brekalo odigrao zadnje minute za Fiorentinu. Stiže u Dinamo

Trener Dinama Sergej Jakirović potvrdio je da su pregovori oko Brekala i Arbera Hoxhe (25) u završnoj fazi, da je vrlo optimističan oko dolaska obojice, i da bi sve trebalo biti gotovo uskoro

VIDEO

Nogometaši Fiorentine izgubili su na gostovanju kod Sassuola. Momčad Alessija Dionisija slavila je s minimalnih 1-0 pa se nakon 19. kola Serie A probila na 14. mjesto. Veliki je ovo podbačaj 'viola', može se reći, jer je kolektiv Vincenca Italiana četvrti u talijanskom prvenstvu i bori se za Ligu prvaka.

Brekalo igrao na lijevom krilu

A lošoj predstavi svoj obol dao je i Josip Brekalo (25). Povremeni hrvatski reprezentativac susret je odigrao na poziciji lijevog krila pruživši nešto lošiji nastup te se na neuvjerljiv način oprostio od Fiorentininog dresa.

Italian soccer Serie A match - ACF Fiorentina vs US Salernitana

Sergej Jakirović optimističan oko Brekala i Hoxhe

Odigrao je 74 minute prije nego ga je Italiano zamijenio Parisijem i bile su to posljednje minute koje je odigrao za slavnu momčad iz Firence. Uzrok nešto lošijem nastupu mogao bi biti što je, za pretpostaviti je, mislima već bio na Maksimiru.

Trener Dinama Sergej Jakirović potvrdio je da su pregovori oko Brekala i Arbera Hoxhe (25) u završnoj fazi, da je vrlo optimističan oko dolaska obojice, i da bi sve trebalo biti gotovo uskoro.

Wolfsburg, Torino pa Fiorentina

Talijanski mediji slažu se da se Brekalo vraća u Dinamo i sve bi trebalo biti službeno kroz koji dan.

Brekalo je u Fiorentinu stigao u siječnju 2023. godine iz Wolfsburga Nike Kovača. 'Viole' su ga platile oko dva milijuna eura, a za talijanski klub odigrao je ukupno 26 utakmica. Zabio je jedan, jedini pogodak u godinu dana i to u velikoj pobjedi nad Napolijem 3-1.

Prethodnu sezonu igrao je kod Ivana Jurića u Torinu zabivši sedam pogodak i dva puta asistiravši u 33 nastupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...