To je to što me zanima!

Brescia otpušta Balotellija?! Propušta treninge, van forme je i žali se na probavne probleme

Balotelliju i njegovim suigračima uručen je plan treninga, koji su igrači sami trebali provoditi tijekom izolacije, ali to se nije svidjelo 29-godišnjem napadaču koji je tvrdio da ga muče problemi s probavom
Vidi originalni članak

Nogometni prvoligaš Brescia pokrenuo je postupak za otpuštanje bivšeg reprezentativca Marija Balotellija, izvještavaju u subotu talijanski mediji.

Posljednjeplasirana momčad Serie A želi se rastati s bivšim reprezentativnim napadačem, koji je propustio nekoliko treninga za što je priložio liječničku potvrdu.

DUJE ĆALETA-CAR: Balotelli je pozitivno lud, a kad krene Mbappe samo se pomoliš

Epilog je to prijepora koji je započeo još u ožujku, nakon što je prvenstvo prekinuto zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa. Balotelliju i njegovim suigračima uručen je plan treninga, koji su igrači sami trebali provoditi tijekom izolacije, ali to se nije svidjelo osebujnom 29-godišnjem napadaču koji je tvrdio da ga muče problemi s probavom.

Balotelli je u Bresciju stigao prošlog kolovoza iz francuskog Olympique Marseillea i u 19 nastupa u Serie A je postigao pet pogodaka. No, Brescia je prilično čvrsto prikovana za dno ljestvice sa samo 16 bodova iz 26 nastupa s ne pretjerano velikim izgledima da će u preostalih 12 kola, kad prvenstvo bude nastavljeno 20. lipnja, zadržati prvoligaški status.

RASKOL U ITALIJI Melo i Balotelli: Chiellini, ti si ogorčena i neiskrena kukavica

- Mislio sam da će igrajući u svom gradu, moći dati puno - izjavio je trener Diego Lopez o Balotelliju za "Il Corriere della Sera".

- Ima još puno toga za dati, ali mora mnogo više raditi. To su činjenice pa je normalno da sam razočaran - dodao je treći ovogodišnji trener na klupi Brescije.

U dosadašnjoj karijeri Balotelli je igrao za velikane poput Intera, Milana, Liverpoola i Manchester Cityja, a u talijanskoj reprezentaciji je postigao 14 golova u 36 nastupa, ali je od 2018. izvan nacionalne momčadi.

Prema svemu sudeći, i u Bresciji su mu dani odbrojani.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare