Obavijesti

Sport

Komentari 9

Melo i Balotelli: Chiellini, ti si ogorčena i neiskrena kukavica

Melo i Balotelli: Chiellini, ti si ogorčena i neiskrena kukavica
1

Balotelli je negativna osoba koja ne poštuje momčad. Tijekom utakmice s Brazilom na Kupu Konfederacija 2013. godine uopće nije sudjelovao u momčadskoj igri, zaslužio je šamarčinu, rekao je Chiellini

VIDEO

Talijanski nogomet potresla je svađa nastala nakon što je slavni branič Giorgio Chiellini otkrio neke detalje iz autobiografije 'Ja, Giorgio'.

U intervjuu za La Repubblicu otkrio je tko ga je najviše razočarao o karijeri - Mario Balotelli i Felipe Melo:

Juventus v Brescia - Serie A - Allianz Stadium

- Balotelli je negativna osoba koja ne poštuje momčad. Tijekom utakmice s Brazilom na Kupu Konfederacija 2013. godine uopće nije sudjelovao u momčadskoj igri, zaslužio je šamarčinu. Ljudi misle da je bio u pet najboljih napadača, ali za mene nije bio ni u 20 - rekao je Chiellini, a onda iznenadio izjavom kako ima netko puno gori:

EURO 2012 - Spanien - Italien

'Melo je gori od najgoreg'

Ipak, ima netko gori od njega, a to je Felipe Melo. On je gori od najgoreg. S njim je sve uvijek bilo na rubu tučnjave, rekao sam ljudima u klubu da je on trula jabuka.

Taj dvojac naravno nije bio oduševljen onime što su čuli, a tvrde kako je Chiellini zapravo - dvoličan. To im nikad nije rekao osobno:

- Za razliku od tebe, koji si kapetan i navodno vođa momčadi, trebao knjigu da bi se obračunao sa suigračima i rekao im ono što stvarno misliš o njima, ja barem imam toliko iskrenosti i hrabrosti da nešto tako kažem licem u lice. Od 2013. do danas imao si nebrojene prilike da napraviš isto i ponašaš se kao muškarac. Umjesto toga, ti si, 'kapetane', odabrao ovakav način. Tko zna što misliš o svojim aktualnim suigračima; govoriš li im to u lice, ili će to saznati za par godina u tvojoj autobiografiji. Nikada nisam radio ono za što me 'kapetan' optužuje, a to je da sam pokazao nepoštovanje prema dresu Italije. Ovo što radiš nije djelo muškarca ni prvaka - ošto mu je poručio Balotelli, a Melo ga također nije štedio:

Bayern Munich vs Chelsea

'Zašto me nije izazvao?'

- Prije svega, bilo bi zanimljivo vidjeti na osnovu kojih događaja mene ocjenjuje kao što je to napravio, ali u svakom slučaju, nemam problema odgovoriti tom braniču. Dok sam bio u Juventusu nikada nisam pokazao nepoštovanje prema bilo kome, suigračima, trenerima ili klubu. Kaže da ja sa mnom sve uvijek bilo na rubu tučnjave. Što me onda nije udario ili izazvao da se potučemo? Daleko je lakše pljuvati osobu koja ti se ne sviđa u knjizi, nego kada si s njom licem u lice. Ne znam zašto je taj branič tako ljut na mene - rekao je Melo pa krenuo provocirati Chiellinija:

- Možda jer sam ga s Galatasarayem pobijedio u Ligi prvaka? Ili jer sam s Brazilom pobijedio njegovu Italiju na Kupu konfederacija? Ili je možda ljut zato što je za Italiju odigrao preko 100 utakmica bez da je osvojio išta? Imao bih i ja štošta za reći o njemu, ali ću se zaustaviti, jer za razliku od tog braniča, ja znam staro nogometno pravilo: Što se dogodi u svlačionici, ostaje u svlačionici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima