To je to što me zanima!

Britanski 'bombarder' bi opet u ring: 'Poigrao bih se s Ruizom'

U mirovinu je otišao porazom od Oleksandra Usika (33) , a prije toga je dva puta slavio protiv Davida Hayea (39). Tony Bellew (37) nije se borio godinu i pol, a srce ga vuče natrag u ring i volio bi se boriti s Ruizom (30)
Vidi originalni članak

Bivši prvak u cruiserweight ('lakoteškoj') kategoriji Tony Bellew (37) mogao bi se vratiti iz mirovine. Lavlje srce ovog navijača Evertona 'nema mira' te ga vuče natrag u ring. Iako više nije u najboljoj formi, želio bi bar još jednom navući rukavice i okušati se u meču. 

- Mislim da više nisam na najvišoj razini, da nisam životinja kao prije. Ali, još uvijek mogu odraditi dobar posao. U bilo kojem trenutku mogu se odlučiti vratiti, a za to je potrebna jaka glava i 12 tjedana priprema. Osjećam da to još mogu, prošao sam kroz nekoliko 'ratova', ali nikad me nisu 'izubijali' - poručio je Bellew.

Možda se opet nađe u ringu, ali ni sam nije siguran što zapravo želi. Previše je tu stvari 'na vagi'...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da još mogu prebiti ljude. Samouvjeren sam i poigrao bih se s Ruizom, ismijao ga. Ali jesam li spreman opet sve riskirati? Nekako sumnjam - tvrdi Bellew.

No, slavni promotor Eddie Hearn predstavio je i drugu stranu. Tony je izgleda, već tražio borbu iako nekako 'sumnja u sve'. A Joshuin prvi čovjek nekako se nada da se to neće dogoditi.

- Razgovarali smo nekidan i počeo je govoriti o borcima. Rekao je da želi Andyja Ruiza. Kad smo ga spomenuli, Tony je samo rekao 'Sj**ao bih ga'. Ja sam mu rekao: 'Tony, nemoj, molim te. Imaš previše dobrih ljudi oko sebe koji ti ne bi dali da se upuštaš u to' - završio je Hearn.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare