Obavijesti

Sport

Komentari 0

Britanski 'bombarder' bi opet u ring: 'Poigrao bih se s Ruizom'

Britanski 'bombarder' bi opet u ring: 'Poigrao bih se s Ruizom'
1

U mirovinu je otišao porazom od Oleksandra Usika (33) , a prije toga je dva puta slavio protiv Davida Hayea (39). Tony Bellew (37) nije se borio godinu i pol, a srce ga vuče natrag u ring i volio bi se boriti s Ruizom (30)

VIDEO

Bivši prvak u cruiserweight ('lakoteškoj') kategoriji Tony Bellew (37) mogao bi se vratiti iz mirovine. Lavlje srce ovog navijača Evertona 'nema mira' te ga vuče natrag u ring. Iako više nije u najboljoj formi, želio bi bar još jednom navući rukavice i okušati se u meču. 

Tony Bellew vs David Haye

- Mislim da više nisam na najvišoj razini, da nisam životinja kao prije. Ali, još uvijek mogu odraditi dobar posao. U bilo kojem trenutku mogu se odlučiti vratiti, a za to je potrebna jaka glava i 12 tjedana priprema. Osjećam da to još mogu, prošao sam kroz nekoliko 'ratova', ali nikad me nisu 'izubijali' - poručio je Bellew.

Možda se opet nađe u ringu, ali ni sam nije siguran što zapravo želi. Previše je tu stvari 'na vagi'...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Andy Ruiz 00:39

- Mislim da još mogu prebiti ljude. Samouvjeren sam i poigrao bih se s Ruizom, ismijao ga. Ali jesam li spreman opet sve riskirati? Nekako sumnjam - tvrdi Bellew.

No, slavni promotor Eddie Hearn predstavio je i drugu stranu. Tony je izgleda, već tražio borbu iako nekako 'sumnja u sve'. A Joshuin prvi čovjek nekako se nada da se to neće dogoditi.

Tony Bellew vs David Haye

- Razgovarali smo nekidan i počeo je govoriti o borcima. Rekao je da želi Andyja Ruiza. Kad smo ga spomenuli, Tony je samo rekao 'Sj**ao bih ga'. Ja sam mu rekao: 'Tony, nemoj, molim te. Imaš previše dobrih ljudi oko sebe koji ti ne bi dali da se upuštaš u to' - završio je Hearn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu