To je to što me zanima!

Brozović asistirao, Inter je vrh! Gattuso u šoku gledao kikseve

Meret dobio pacerski gol od Lukakua, a Manolas namjestio zicer Lautaru. Inter je u ovom trenutku daleko bolja momčad no Napoli je pritom još sam sebi dva puta 'pucao u nogu'
Vidi originalni članak

Antonio Conte na klupi i Romelu Lukaku u napadu ogromna su pojačanja Intera koji drži vrh Serie A i lovi scudetto s Juventusom, a crno-plavim orkestrom maestralno dirigira - Marcelo Brozović... Napoli-Inter 1-3!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inter definitivno drži korak pa je pobjedom u Napulju opet sjeo na vrh Serie A zajedno s Juventusom. Brozović je asistirao Lukakuu za drugi gol, belgijski div zabio je i za 1-0, a treći gol djelo je Lautara Martineza kojeg hoće pola Europe.

Počelo je Napolijevim jalovim posjedom lopte i Interovim okomitim i opasnim nogometom. Lukaku je u 14' pretrčao 50 metara pa još imao snage poslati projektil u desni kut za 1-0.

Igrala se 33' kad je Brozović pronašao Lukakua na lijevoj strani, ovaj lansirao loptu tako da je sa 111 km/h išla ravno u Alexa Mereta koji reagira očajno i Inter je imao 2-0.

Napoli je sjajnom akcijom Callejóna i strijelca Milika u 39' smanjio na 1-2, stisnuo Nerazzurre, ali Interova je obrana izdržala pa u nastavku lakše živjela jer su nakon ozljeda zaigrali Barella i Sensi.

Gattuso vjerojatno ni sam nije mogao vjerovati kakav je kiks njegov golman napravio kod drugog gola gostiju, a onda je u 62' ostao 100% šokiran dok je gledao kako njegov stoper Manolas na petercu, umjesto da izbije, ostavlja loptu na zicer i laganu egzekuciju Lautaru.

Lukaku 14, a Lautaro 10 golova i... Inter leti!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Cuchu 07.01.2020.

    Ovoj momcadi treba jos jedan top vezni (Eriksen) i jedan za dat sirinu. Ja bi volio da to bude Tonali, ali ne znam koliko je to moguce, ako nije onda netko od ovih iskusnijih koji se spominju (Rakitic/Vidal/Modric). Bekove uopce necu spominjat, tu trebaju bar 2, ako ne i sva 4 nova igraca, ali evo nekako se i s ovim rupama od igraca Conte uspjeva krpat i pobjedjivat. Obrana je top, tu ne treba nista. Za napad se spominje jedan od dvojca Giroud/Llorente kao zamjena Lukakuu, te mogucnost dovodjenja Mertensa na istek ugovora, sto bi po meni bio vrhunski posao. A ja vjerujem da to Marotta moze izvest. Kombinacija Marotta+Conte je najbolje sto se dogodilo Interu od Triplete, a i tal.nogometu, da Juve dobije bar malo konkurencije.

  • Slajzerizer 07.01.2020.

    Kakav Gattuso,trener hahahahahahha pa tome je prva ekipa maximum za njega.Prosječan igrač nikakav trener.Neće daleko s njim.

  • volimpršut 07.01.2020.

    Ma ja ništa ne razumijem u biti,jbt... pa krene ti loše i ti uzimaš Gattusa koji nigdje ništa nije napravio kao trener i nema znanja ni talenta biti trener i misliš da će on nešto poboljšati? Pa ja kao obični čovjek koji prati malo nogomet sam u dvije/tri godine shvatio da Gattuso ne može biti trener i da nema blage veze pa kako to ljudi u nogometu to ne vide?

Komentiraj...
Vidi sve komentare