Obavijesti

Sport

Komentari 21

Brozović asistirao, Inter je vrh! Gattuso u šoku gledao kikseve

Brozović asistirao, Inter je vrh! Gattuso u šoku gledao kikseve
9

Meret dobio pacerski gol od Lukakua, a Manolas namjestio zicer Lautaru. Inter je u ovom trenutku daleko bolja momčad no Napoli je pritom još sam sebi dva puta 'pucao u nogu'

VIDEO

Antonio Conte na klupi i Romelu Lukaku u napadu ogromna su pojačanja Intera koji drži vrh Serie A i lovi scudetto s Juventusom, a crno-plavim orkestrom maestralno dirigira - Marcelo Brozović... Napoli-Inter 1-3!

Pokretanje videa...

00:44

Inter definitivno drži korak pa je pobjedom u Napulju opet sjeo na vrh Serie A zajedno s Juventusom. Brozović je asistirao Lukakuu za drugi gol, belgijski div zabio je i za 1-0, a treći gol djelo je Lautara Martineza kojeg hoće pola Europe.

Serie A - Napoli v Inter Milan

Počelo je Napolijevim jalovim posjedom lopte i Interovim okomitim i opasnim nogometom. Lukaku je u 14' pretrčao 50 metara pa još imao snage poslati projektil u desni kut za 1-0.

Igrala se 33' kad je Brozović pronašao Lukakua na lijevoj strani, ovaj lansirao loptu tako da je sa 111 km/h išla ravno u Alexa Mereta koji reagira očajno i Inter je imao 2-0.

Napoli je sjajnom akcijom Callejóna i strijelca Milika u 39' smanjio na 1-2, stisnuo Nerazzurre, ali Interova je obrana izdržala pa u nastavku lakše živjela jer su nakon ozljeda zaigrali Barella i Sensi.

Gattuso vjerojatno ni sam nije mogao vjerovati kakav je kiks njegov golman napravio kod drugog gola gostiju, a onda je u 62' ostao 100% šokiran dok je gledao kako njegov stoper Manolas na petercu, umjesto da izbije, ostavlja loptu na zicer i laganu egzekuciju Lautaru.

Lukaku 14, a Lautaro 10 golova i... Inter leti!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

22:41
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener