To je to što me zanima!

Brozović u izlogu, Inter još čeka pravu ponudu za 'vatrenoga'

Ovog ljeta ponešto se pisalo o odlasku hrvatskog reprezentativca iz redova 'nerazzurra', medijska nagađanja oko prelaska u Monaco i Bayern demantirale su uprave tih klubova
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović (27) još je u milanskom Interu, a tako će čini se i ostati. Iz Intera kažu kako nema konkretne ponude za našeg veznjaka, javljaju talijanski mediji. Sam Broz je više puta naglasio da bi volio ostati u klubu, no nisu mu smetala 'koketiranja' s francuskim Monacom.

POGLEDAJTE VIDEO: Brozovićev penthouse u Milanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim Monaca, spominjalo se da je i Bayern zainteresiran za usluge hrvatskog reprezentativca, no kao i u slučaju s Monacom uprava Bayerna je brzo opovrgnula ta nagađanja.

JAVI MARTINEZ (33) Bio je najskuplje pojačanje ikad u Bundesligi pa postao višak, a donio Bayernu dva superkupa

Njegov suigrač klupski i reprezentativni suigrač, Ivan Perišić, vratio se s posudbe upravo iz Bayerna i također će konkurirati za mjesto u momčadi 'nerazzurra'. Conte ga nije imao u planovima, a hoće li se Ivan uspjeti nametnuti vidjeti ćemo u nadolazećim utakmicama.

Sve je izvjesnije kako će naši igrači sljedeću sezonu odigrati zajedno u klubu i da ih čeka teška borba kako bi se nametnuli talijanskom strategu.

OTIŠAO IZ BAYERNA Perišić je iznenadio: Imao sam probleme s Nikom Kovačem!

Brozović je u Inter došao iz Dinama u ljeto 2016. u transferu vrijednom 18 milijuna eura. U Interu je odigrao 200 utakmica pritom zabivši 25 golova i asistirao 23 puta. Njegova vrijednost po Transfermarktu je 50 milijuna eura, a najveću vrijednost imao je u prosincu prošle godine (60 milijuna).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ironmaiden eddie 25.09.2020.

    Gdje ce sta vas briga😜

  • miljac mimi 25.09.2020.

    Dosadni ste vise oko Broza ide nejde pa opet tako po 5× svaki tjedan.

  • KimboSlice 25.09.2020.

    Nista od toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare