To je to što me zanima!

'Vatreni' su nam opisali borbu s koronom: Nešto sitno zateže...

Novi napadač Osasune morat će u samoizolaciju neko vrijeme nakon što mu je i drugi test na koronavirus bio pozitivan. Zarazu pak nisu pokupili Dominik Livaković, Bruno Petković i Mislav Oršić
Vidi originalni članak

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju uzbunila je u četvrtak vijest o pozitivnom nalazu na korona virus Ante Budimira (29) po povratku u novi klub Osasunu, a nešto kasnije stigla je vijest i kako je Andrej Kramarić (29) u Hoffenheimu saznao da je zarađen COVID-om 19.

Budimir nam se odmah javio iz Španjolske uoči drugoga testiranja, čije je rezultate saznao u subotu. I oni su potvrdili sumnje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I drugi nalaz mi je pozitivan. Idem u samoizolaciju i na novo testiranje za nekoliko dana. Dobro se osjećam, nemam simptoma i s temperaturom je sve isto kao jučer. Sad moram biti strpljiv i čekati povratak na travnjak - rekao nam je Ante.

- Nemam povišenu temperaturu, samo malu grlobolju. Sitno me nešto zateže, ali sve je u redu - rekao nam je Kramarić.

Trojica Dinamovih reprezentativaca, Dominik Livaković, Bruno Petković i Mislav Oršić, bili su negativni na testu. To znači da će biti u konkurenciji za meč protiv Gorice koji se igra u subotu od 15 sati na Maksimiru, ali i za prvo kolo Europske lige idući četvrtak protiv Feyenoorda u Zagrebu.

MALO SE NALJUTIO... Lutonov gazda Daliću: Umjesto Sluge mogao si pozvati i čistača

Dario Melnjak (27), bek Rizespora, također je dobio negativan test. I to dva po povratku u Tursku. I njega ovu subotu očekuje utakmica, protivnik je Ankaragucu.

"U ovom trenutku nemoguće je reći kada i gdje su zaraženi Kramarić i Budimir, no naglašavamo da su svi igrači i svi članovi stožera bili negativni na sva tri testiranja koje je reprezentacija imala tijekom prethodnog okupljanja, a koje je provodio službeni Uefin partner za testiranje, Synlab. Također, reprezentativci i stožer poštivali su sve propisane epidemiološke mjere", poručili su iz HNS-a.

Po završetku utakmice s Francuskom u srijedu Mateo Kovačić počastio je suigrače večerom nakon rođenja djeteta, a iz saveza su prokomentirali da su igrači slobodni činiti što žele jer je okupljanje reprezentacije završilo utakmicom.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Lefty_26 17.10.2020.

    bilo je uvijek tih virozica i virusića samo se nitko nije na njih obazirao

  • ErickBlack 17.10.2020.

    R.i.p.

  • Hrvatska <3 17.10.2020.

    malo ga zateze grlo hahahah ovo su nekad zvali prehlada ili grlobolja

Komentiraj...
Vidi sve komentare