To je to što me zanima!

Buffon: Samo bi životinja za ovo sudila penal u 93. minuti

Nije golman Juventusa dočekao kraj utakmice na Bernabeuu, dobio je izravni crveni karton zbog žestokog protesta prema Englezu Mikeu Oliveru, nakon što je ovaj sudio kontroverzni penal za Real
Vidi originalni članak

Dobro je, život ide dalje. Ponosan sam na to kako smo odigrali, napravili smo nešto za što nitko nije mislio da je moguće, rekao je Gigi Buffon.

SPAS U 98. MINUTI Mandžukić zabio dva Realu, ali penal u 93. slomio je Juventus

Nije golman Juventusa dočekao kraj utakmice na Bernabeuu, dobio je izravni crveni karton zbog žestokog protesta prema Englezu Mikeu Oliveru, nakon što je ovaj sudio kontroverzni penal za Real u 93. minuti.

Ronaldo je zabio za prolaz Reala, a Juventus je do tog penala imao gotovo nestvarnih 3-0 i produžetke.

- Bio sam vrlo blizu, kao i sudac Oliver i onaj iza gola. Ako sudiš ovakav penal u 93. minuti, onda si životinja, ne čovjek - rekao je Buffon.

NESHVATLJIVO Nevjerojatno: Mandžukić protiv Luke, a HRT prenosi - Bayern!

Mateo Beusan i Joško Jeličić rekli su da nema govora o penalu.

Čak i Španjolci pišu da penal nije bio.

- Nije bilo dovoljno kontakta za najstrožu kaznu. Benatia je čak i dotaknuo loptu - rekao je Andujar Oliver, bivši sudac koji ovakve situacije komentira za Marcu.

VIDEO Chiellini je pretjerao: Realovci, koliko ste platili za ovaj penal?

S njim se slaže i Iturrakde Gonzalez, bivši sudac koji je za Cadena SER izjavio:

'Nije bilo dovovoljan kontakt za penal'.

VIDEO Pogledajte penal za Madriđane! Beusan: Ja ovdje ne vidim faul

Juventus je odigrao odličnu utakmicu, dvama golovima Marija Mandžukića i jednim Matuidia razbio je Real i bio je na korak do svjetskog čuda.

- Odigrali smo sjajno, moram čestitati dečkima. Zaslužili smo produžetke, nogomet je zaslužio produžetke. No nema smisla plakati, bit ćemo tužni dva dana i proći će - rekao je Massimiliano Alegri, trener Stare dame.

- Penal? Teško je kad ti sude takav penal... Rekao sam i Ramosu da to nije penal. Odlazimo s gorkim okusom - dodao je Allegri.

U Realu, naravno, smatraju da su zasluženo prošli.

- Ne vidim zašto se u Juventusu bune? Pa Benatia je srušio Lucasa, da nije, ovaj bio sigurno zabio - rekao je Cristiano Ronaldo, a Lucas Vazquez dodao:

- Da, to je bio čisti penal. Srušio me s leđa, nema tu previše diskusije - rekao je Realov igrač.
 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Judita👥 12.04.2018.

    sin jučer bio malo razočaran ali kad je real zabio gol onda prošlo nezadovoljstvo

  • 12.04.2018.

    Navijač sam Reala, ipak moram iskreno reći da se na osnovu ovakve situacije, penal se ovdje ne smije svirati, odnosno, možda se i može suditi ali u ligama, nikako u ligi prvaka i ne u 93 min. Žao mi je Mandžukića i Buffona, koji se najvjerojatnije povlači iz nogometnog svijeta, svaka čast na fantastično odigranoj utakmici, iako je sudac u 93. sve pokvario, uživao sam. Real M. je od 80min. ubacio u drugu brzinu i mislim da su se ipak odigrali produžetci, Juve nebi imao šanse. Ali šta je tu je, to nikad nećemo saznati.

  • Joker123 12.04.2018.

    Daj Gigi ostani covik a ne izigravat nesto, Iscov gol je bia regularan a penal cist ko suza

Komentiraj...
Vidi sve komentare