To je to što me zanima!

Buffon se uspavljuje slušajući audio snimke - suđenja mafiji

Ilaria D'Amico, družica Gigija Buffona i majka njihovog sina Leopolda Mattije, otkriva kako ona i Gigi dijele strast prema politici i informacijama. Buffon u krevetu stavi slušalice i zaspe uz snimke mafijaških procesa
Vidi originalni članak

Talijan Gianluigi Buffon (42) je svjetski prvak, jedan od najboljih golmana u povijesti nogometa i - poprilično osebujan lik. Nekoliko puta povezivan s neo-nacizmom, dokazani falsifikator diplome iz Više škole, strastveni kockar, otac i fanatik praćenja vijesti, što ozbiljnijih to bolje, a ne zazire ni od teorija zavjera.

POGLEDAJTE VIDEO: Juventini Buffona jednostavno obožavaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ilaria D'Amico (46), njegova životna družica i majka njihovog sina Leopolda Mattije, za Corriere della Sera je otkrila, a JuNews prenosi kako se ovih dana Buffon uspavljuje kad pored Ilarije legne u zajedničku postelju.

- Dok sam radila kao novinarka shvatila sam kako je u pitanju jedan divovski nogometni šampion, ali nisam poznavala čovjeka. Osim toga, kad smo se prvi put upoznali bili smo klinci, ja sam imala 22, a on tek 18 godina - priča Ilaria.

PROTIV SVIH JE IGRAO Buffon: Chiesa i sin pa Thuram i sin, Weah i sin, Maldini i sin!

- Sad kad smo već šest godina zajedno i roditelji predivnog sina, sad znam: moj čovjek ima golemu strast prema vijestima, prema informaciji. Posebno prema vijestima prenošenima iz zlatnom doba novinarstva, od reportera starog kova.

Ljudi su u četrdesetim godinama života, svako lijeganje više ne implicira seks nego...

- Ovih se dana moj Gigi uspavljuje tako da u krevetu stavi slušalice u uši za zaspi slušajući audio zapise mafijaških procesa s početka '90-ih, 'Mani pulite'!

GRANDE GIGI Gigi Buffon preskače Maldinija: Na travnjak će stati po 648. put

Što njen čovjek sanja kad zaspe sa snimkama suđenja mafijašima, nije otkrila. Ali je dodala:

- Ako je dilema 'film ili vijesti?' za Gigija dilema zapravo nema. I istina je da je to još jedan strast koju dijelimo. Lako je moguće da sam to zapravo prenijela na njega jer Gigi je moj najveći navijač, sluša i čuje ono što govorim, zna što osjećam, zna što trebam i podržava moje izbore - rekla je Ilaria D'Amico.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • magic_mushrooms 13.08.2020.

    Pa naravno mora cuti sve sto je u svoju obranu rekao njegov vec sada bivsi direktor Agnelli....Juve Stronzz

Komentiraj...
Vidi sve komentare