To je to što me zanima!

Dimitrov nije kriv za zarazu, sve je krenulo iz Beograda: 'Nitko mu nije ponudio da se testira'

RAT HRVATA I SRBA PROTIV DIMITROVA, stoji u bugarskim medijima koji pokušavaju opravdati svog tenisača, a njegov menadžer je odgovorio i Srđanu Đokoviću: Nitko mu nije ponudio testiranje prije turnira
Vidi originalni članak

Bugarski  mediji ljutiti su na odnos na koji Hrvati i Srbi spominju Grigora Dimitrova, njihovog tenisača koji je na zadarskom izdanju Adria Toura testiran pozitivno na korona virus.  Njihov 24časa piše da se Dimitrov gotovo sigurno nije zarazio u svojoj domovini, u gradu Haskovo, kako mnogi sumnjaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Zaraza tenisača, a onda i epidemija koja će buknuti u Zadru, najvjerojatnije je krenula na zabavi u beogradskom klubu Lafayette, s kojeg su se pojavile fotografije tipičnog balkanskog slavlja. Ondje se nisu poštovale nikakve zdravstvene mjere. A, uostalom, kao ni nakon toga u Zadru", piše 24časa.

PRIKRIVAO KORONU? Liječnik saveza: Dimitrov me zvao i spominjao je samo lakat

'Balkanski rat protiv Dimitrova'

"Pričom da se Dimitrov zarazio prije tih turnira hrvatski i srpski mediji žele opravdati rizično ponašanje svojih tenisača i gledatelja na turnirima u tim zemljama i zato su protiv našeg tenisača pokrenuli hibridni balkanski rat", kažu i pritom opravdavaju svoga tenisača fotografijom s njegovim obožavateljem - Sašom Katevom - koji se s njim fotografirao prije tjedan dana.

TAD SE NIJE ZNALO ZA KORONA TOUR Đokovićeva ispovijest za srpski list: Moji dani sreće na Jadranu, u Zadru mi je bilo nezaboravno

"Pričekao sam ga nakon treninga kako bih ga zamolio za fotografiju i popričao s njim. Upravo to smo i uradili, a nakon što sam doznao da je Grigor pozitivan na Covid-19, a s obzirom i na to da smo se zagrlili prilikom fotografiranja, i ja sam se testirao i nalaz je negativan", ispričao je za bugarske novinare Katev.

'POZITIVAN, ALI NIJE BOLESTAN' Mama Đoković u šoku: Jedva su dočekali! Očito im Novak smeta

POGLEDAJTE VIDEO: Party u Beogradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na kraju su bugarski novinari dodali i kako je Katev tek jedan od petorice obožavatelja koji su bili u kontaktu s Dimitrovim. Svima su, navodno, nalazi negativni. Ipak, još sedam osoba koje su bile tada s njim u kontaktu nalazi se u samoizolaciji.

Odgovorio i menadžer

"Želim vam priopćiti nešto, a u vezi s onim što je Srđan Đoković izjavio za hrvatsku televiziju. Grigor je sletio u Beograd nakon što je tri mjeseca bio u izolaciji. Ni u Beogradu ni kasnije u Zadru mu nije ponuđeno ili traženo od njega da se testira na korona virus", napisao je na društvenim mrežama pa dodao:

 "Organizatori turnira su ti koji su zaduženi za sigurnost turnira i oni su ti koji su zaduženi za kreiranje pravila koja se moraju poštovati. Grigor je strogo poštovao sva pravila od strane organizatora turnira i postojeće zakone i pravila kada je prelazio granicu između Bugarske, Srbije i Hrvatske", napisao je u svojoj objavi na društvenim mrežama menadžer bugarskog tenisača.

Podsjetimo, nakon saznanja da je Grigor Dimitrov pozitivan na virus, finale Adria Toura u Zadru je otkazano, a svi koji su bili u kontaktu s bugarskim tenisačem su podvrgnuti testiranju. Novak Đoković je to odbio napraviti u Zadru već je sa svojom obitelji otišao u Beograd gdje su se odmah podvrgnuli testovima, a onda su došli rezultati i srpski tenisač je pozitivan na korona virus!

Pozitivan nalaz na korona virus nakon naprasno prekinutog turnira na Višnjiku imali su samo hrvatski reprezentativac Borna Ćorić, Dimitrovljev trener Christian Groh i kondicijski trener Novaka Đokovića Marco Panichi, a potom su supružnici Đoković došli na tu listu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 25.06.2020.

    Danas znamo da je onaj Srpski Košarkaš Jokić još nedelju dana prije Adria tour bio pozitivan? Poznato je da se družio sa Đokovićem. Đoković je to vjerojatno znao i svejedno je došao u Zadar već zaražen!?. Zato se i nije htio testirati u zadru pa kad je napravio štetu on i njegova Obitelj su pobjegli u srbiju. To je neoprostivo i bezobrazno

  • 24.06.2020.

    kako nitko nepita nista Kapelija . Ka cuko se sakrijo u rupu a htio je ispasti heroj .Svi shvacaj kakvu vladu imamo i izbjegavaju hrvatsku.

  • ponosna slavonija 24.06.2020.

    Jedini krivac za ovo je vlada RH i nitko drugi. Balkanski mentalitet i gotovo. Oko nas bukti a oni organiziraju feštu nek se poklope svi ušima. Od prvog do zadnjeg tek sada su napravili cirkus

Komentiraj...
Vidi sve komentare