Sport

Komentari 38

Mama Đoković u šoku: Jedva su dočekali! Očito im Novak smeta

Majka najboljeg svjetskog tenisača negativna je na korona virus, kao i njeni unuci, a za sina kaže: To su samo neki repovi korone koji nisu tako jaki kao na početku

Pljušte reakcije sa svih strana i dan nakon što je najbolji svjetski tenisač Novak Đoković (33) objavio da je pozitivan na korona virus nakon dva tjedna igranja tenisa i druženja s brojnim poznatima na Adria Touru u Beogradu i Zadru.

Novakov otac Srđan u intervjuu za RTL ispričao se i uperio prstom u Bugarina Grigora Dimitrova koji se nije testirao iako je nekoliko dana bio loše, a onda je javio da je pozitivan iz Monaka tik pred finale turnira.

POGLEDAJTE VIDEO: Novak Đoković pozitivan na koronu

Majka Dijana, porijeklom Hrvatica iz Vinkovaca, emotivno je doživjela cijelu situaciju i pokušala je smiriti tenzije oko sina i snahe Jelene.

- Svi se osjećamo dobro, pa i njih dvoje. To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovjek pa to lakše podnosi - rekla je Dijana Đoković za Blic i dodala:

- Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju pa su ovo samo neki repovi korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osjećaju dobro, kao i mi.

Bez obzira na to što se osjeća dobro, odlučila se testirati, kao i cijela obitelj.

- Mi smo se testirali jer smo bili tamo, ali smo negativni, kao i djeca, i ona su negativna. Svi se osjećamo dobro i svima želimo dobro zdravlje - kaže Dijana.

Osvrnula se i na napise u svjetskim medijima i prozivke o odgovornosti za organizaciju takvog turnira dok je zaraza korona virusom opet buknula i u ovom dijelu Europe.

- Strašno i prestrašno je to što pišu, ali na to smo navikli. Kao da su jedva dočekali. Njima očigledno Novak smeta - zaključila je Dijana Đoković.

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO KORONA PARTY U BEOGRADU:

Najčitaniji članci