To je to što me zanima!

Čabraja: Pričali su da će Istra i Dragovoljac pustiti utakmice, kao i mi... Ma na koji to način?

Lokosi su pružili vrlo dobru i zrelu utakmicu, s mnogo sjajnog presinga i čvrstim blokom kojeg je Dinamo probio tek u nastavku i to nakon kiksa golmana Nevistića. Čabraja je ironično komentirao nagađanja
Vidi originalni članak

Posrnuo je Osijek, posrnuo je i Dinamo. Najveći pobjednik 33. kola HNL-a je Hajduk, koji je jedini uspio ubilježiti tri boda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lokomotiva Silvija Čabraje zaustavila je lidera hrvatskog prvenstva odigravši 1-1 protiv gostiju iz Maksimira. Lokosi su pružili vrlo dobru i zrelu utakmicu, s mnogo sjajnog presinga i čvrstim blokom kojeg je Dinamo probio tek u nastavku i to nakon kiksa golmana Nevistića.

Pa je i Silvijo Čabraja bio zadovoljan nakon susreta.

- Mislim da smo prvo poluvrijeme bili bolji i mogli smo imati dva gola razlike. Drugi dio je bilo podjednako, Dinamo je stiskao, ali nisu imali prave šanse - rekao je strateg Lokosa.

Iako se susret igrao u visokom ritmu, a brzini lopte pogodovao i morak teren nakon što se nad Kranjčom otvorilo nebo, Čabraja je napravio tek jednu promjenu.

- Jednu promjenu sam napravio jer su igrači dobro trčali, nije bilo potrebe za više izmjena. Uvjeti? Ma bili su idealni. Nije bilo vruće, teren brz i dobar, makar je kiša malo poremetila. Bila je sadržajna utakmica, na kraju je realno završilo 1-1.

Mnogi su uoči utakmice već upisali Dinamovu pobjedu.

- Pa ti isti su pričali da će Dragovoljac pustiti Rijeci, mi Dinamu, Istra Osijeku, a to su priče. Puštati utakmice, ne znam na koji način...

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Antitovar** 02.05.2022.

    Pa nama gayduk iz splita vec 17 godina pusta tekme

  • FilipKnežević_1 02.05.2022.

    Na nacin na koji su to radili 10 godina,na nacin koji je pokusao nametnut pivaric

  • gnojna družina 02.05.2022.

    Te price o pustanju utakmica potenciraju jedino hajdukovci.U nedostatku dobrih rezultata skoro cijelo desetljece traze krivca u svima a problem im je pred nosom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare