To je to što me zanima!

Čačić: Uspješno smo zaključili Ligu prvaka. Nismo tu zalutali

Dosta utakmica bili smo blizu, zahtjevna je bila skupina, ali vesele neke utakmice, pokazali smo samopouzdanje, vjeru, hrabrost. To je bitan čimbenik da bi momčad rasla, objasnio je trener Dinama
Vidi originalni članak

Odigrali smo dobru utakmicu protiv favoriziranog i motiviranog domaćina, imali su standardnih prvih 11 izuzev Kovačića. I u ovoj utakmici pokazali smo da nismo zalutali u grupnu fazu, imali smo dobrih prezentacija. Uvijek nam nešto malo fali, treba analizirati sve i vidjeti gdje možemo biti sljedeće godine, započeo je nakon poraza od Chelseaja (2-1) i ispadanja iz Europe trener Dinama Ante Čačić.

KOMENTAR Dinamova bajka trajala je tek 30 minuta, posljednje mjesto u skupini realnost je ove momčadi

Rano su poveli 'modri', već u sedmoj minuti golom Brune Petkovića, ali 'bluesi' su preokrenuli do poluvremena golovima Sterlinga i Zakarije. Nakon odličnog starta u grupnoj fazi i pobjede kod kuće protiv Chelseaja (1-0), nisu 'modri' uspjeli osigurati ostanak dovoljno bodova za ostanak, barem u Europskoj ligi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Dinama u Londonu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Intencija je bila biti opasan i tražiti gol svih 90 minuta, ali i domaćin. Radi se o kvalitetnoj momčadi, Chelsea je momčad iz vrha i nije bilo lako. Igrači zaslužuju čestitke, Dinamo je pružio dobar otpor i imao neke prilike. Pobjeda domaćina je zaslužena, a Dinamo je uspješno zaključio natjecanje u Ligi prvaka. Dosta utakmica bili smo blizu, zahtjevna je bila skupina, ali vesele neke utakmice, pokazali smo samopouzdanje, vjeru, hrabrost. To je bitan čimbenik da bi momčad rasla - osvrnuo se Čačić pa nastavio:

- Držim da su nam prezentacije bile dobre, da nam je uvijek nedostajalo nešto malo, a u nekim utakmicama nam rezultat nije bio previše sklon. Nacionalno natjecanje nam je prioritet, moramo se preorijentirati jer nas čekaju dvije teške utakmice prije pauze. Što se tiče Europe, moramo napraviti dobru analizu i vidjeti gdje smo prema ovim momčadima u Ligi petice - objasnio je strateg Dinama.

CHELSEA - DINAMO 2-1 Dinamo poveo pa izgubio protiv Chelseaja i ispao iz Europe...

U 70. minuti krenuo je Čačić s zamjenama, a nije zaigrao mladi Martin Baturina (19), već su priliku dobili drugi igrači. 

Izvadili smo igrače iz zadnje linije, htjeli smo pronaći dubinu, kombinatoriku i šut izvana, a bilo je kako je bilo. Utakmica ima svoj ritam, a igračima koji su ušli teško ga je pronaći pa nemam neke specijalne zamjerke. Baturina je dosta igrao, a priliku su dobili neki igrači poput Emrelija koji nisu igrali. Martin će više participirati u idućim susretima - zaključio je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • noelsz 03.11.2022.

    Uspješno???????????

  • karabas26 03.11.2022.

    Kak ti može istrčat isti sastav koji je izgubio 4:0 doma,pa ti si il si lud ili tvrdoglavo magare,kojih 3-5-2,koji moharami,koji ivanušec,il ti trebaju još dvoje naočale da vidiš da to nejde.Otiđi sam...

  • Palmanova 03.11.2022.

    cuj uspjesno?haha.igra i hrabrost nikakva mestre.a ti nam mazi oci.koji klaun

Komentiraj...
Vidi sve komentare