To je to što me zanima!

Caktaš: Navijači, ispričavam se!

Da sam zabio šansu iz prve minute, možda bi nam bilo lakše, ali moraš stvarati šanse cijelu utakmice, a ne očekivati da iz jedne riješiš pitanje pobjednika, kazao je Caktaš, Hajdukov kapetan
Vidi originalni članak

Nitko ne može biti zadovoljan nakon takve utakmice, svjesni smo kako je to izgledalo i želim se ispričati navijačima na ovoj predstavi, poručio je uime Hajdukove svlačionice kapetan Mijo Caktaš nakon još jedne grozomorne utakmice splitskog kluba kojemu je bodove s Poljuda uzeo dojučerašnji drugoligaš Šibenik (0-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk izgubio od Šibenika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I, ništa neočekivano, svi su igrači opet morali slušati tradicionalan paket uvreda s tribina u takvim situacijama, od "igrajte, pi*kice", "vi niste Hajduk, do "skinite dresove". A sve je moglo za Hajduk krenuti u pravom smjeru već nakon 30 sekundi kada je imao ujedno i najbolju priliku, ali Caktaš nije pogodio ni pucao najbolje što se moglo.

POGLEDAJTE VIDEO Kakav doček! Funcuti su zapalili Šibenik nakon rušenja Hajduka

- Da sam zabio tu šansu, možda bi nam bilo lakše, ali moraš stvarati šanse cijelu utakmice, a ne očekivati da iz jedne riješiš pitanje pobjednika - kazao je Caktaš.

"Bili" nakon toga gotovo da nisu složili pravu priliku, a Šibenčani su iskoristili svoju, tj. iskoristio ju je hajdukovac na posudbi Emir Sahiti. Što je još jedna bolna stvarnost za sve hajdukovce...

VIDEO: ŠOKIRAO POLJUD Respekt, što je to? Evo kako je hajdukovac iz Šibenika zabio i provocirao: 'Pokazao sam se...'

- Došli smo osvojiti tri boda. Sretan sam što sam zabio gol. Analizirali smo Hajdukove utakmice, dogovorili se da ćemo biti agresivni i dati sve od sebe. Na svakom treningu sam dao sve od sebe i pokazao sam da mogu igrati. Nisam nastupao gotovo godinu dana, sada se polako vraćam - rekao je Šibenikov junak kojeg je pohvalio i trener Rendulić.

- Sahiti ima kvalitetu, to treba jasno i glasno reći. Njegov problem je problem kontinuiteta. Malo po malo hvata konce, nama je koristan, odradi sve što treba, defenzivu pogotovo - rekao je Šibenikov strateg i podvukao.

- Mi, prije svega, igramo puno bolje nego što pokazuje ljestvica i stanje na njoj. Svaku utakmicu idemo po pobjedu, i na Poljud smo došli otvorenog garda po tri boda. Zasluženo smo dobili.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • dahhmal 20.10.2020.

    Prenapuhani klub koji nema nikakve kvalitete da bi bio na vrhu hrvatskoga nogometa

  • mdcro24 19.10.2020.

    Isprika navijačima je dokaz da ulica vodi klub da su oni gazde

  • mdcro24 19.10.2020.

    Ajde optužite HNS i Repku da su vsm krivi za vašu nesposobnost, stigla vas je kletva vrlo brzo Dabogda sve iz....

Komentiraj...
Vidi sve komentare