Obavijesti

Sport

Komentari 35

Kakav doček! Funcuti su zapalili Šibenik nakon rušenja Hajduka

Kakav doček! Funcuti su zapalili Šibenik nakon rušenja Hajduka

Nisu smjeli na Poljud zbog korona mjera, ali su zato učinili sve da njihovi ljubimci zapamte povratak kući. Funcuti su bakljadom dočekali igrače koji su u Splitu srušili velikog rivala

VIDEO

Tek su se vratili u elitno društvo nakon devet godina i odmah napravili veliki skalp srušivši jednoga od najvećih rivala.

Šibenik je znao dočekati svoje nogometaše nakon nedjeljne pobjede nad Hajdukom u Splitu (1-0). Funcuti nisu smjeli na Poljud, ali su zato priredili špalir u Krešimirovu gradu uz veliku bakljadu i pjesmu.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Funcuta u Šibeniku

Pokretanje videa...

Doček za nogometaše Šibenika 01:34

"Ale ale, ti jedini, ti najbolji, Šibeniče", orilo se u Šibeniku za momčad Krune Rendulića nakon prve gostujuće pobjede u sezoni u petoj utakmici.

Strijelac jedinog gola bio je igrač Hajduka na posudbi na Šubićevcu, Albanac Emir Sahiti, u 34. minuti. A nakon meča protiv Hajduka, narančansti će klub iduću nedjelju dočekati Dinamo pa za Sve svete i Rijeku. I ne bismo se začudili da još kojem favoritu otkinu koji bod. Zasad su sedmi na ljestvici.

- Mi igramo puno bolje nego što to pokazuje ljestvica. U svakoj utakmici idemo na pobjedu i došli smo otvorenog garda po tri boda. Zasluženo smo dobili. Tko god dođe na Poljud, ne može igrati napadački niti se braniti 90 minuta - rekao je Rendulić nakon utakmice i dodao:

- Sahiti ima kvalitetu, ali i problem kontinuiteta. Malo pomalo hvata konce. Nama je koristan jer odradi sve što treba, pogotovo u obrani. Dinamo? Nije da nemamo što izgubiti, svaka utakmica nosi tri boda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića