To je to što me zanima!

Campbell: Wenger mi je bio inspiracija za povratak...

Sol Campbell (35) potpisao je ugovor do kraja sezone s Topnicima. Osjećaj je fantastičan, sjajan. Vratio mi se stari entuzijazam, rekao je...
Vidi originalni članak

Nedostajao mi je Arsenal i imam osjećaj da je ovo bio odličan potez. Drago mi je da sam se vratio. Vjerujem da mogu doprinijeti uspjehu momčadi. U ovoj utakmici vidio sam da mi se vratilo samopouzdanje, a i tjelesno se osjećam odlično, rekao je Campbell nakon što je na inzistiranje Arsena Wengera zaigrao u rezervnoj momčadi za 'topnike' u utakmici s West Hamom.
Iako se nagađalo da će ubrzo završiti karijeru, Wenger je ocijenio da će mu iskusni branič, sa svojih 35 godina, dobro doći kao sigurno pojačanje.
- Ushićen sam povratkom u Arsenal i radio sam zaista naporno kako bih dospio ovdje. Arsene Wenger bio mi je inspiracija. Pratio me pozorno nakon što mi je dopustio da treniram ovdje posljednja dva mjeseca. Wenger nije glup i ne bi me uzeo natrag da nije zadovoljan onime što je vidio. Vjerujem kako mogu dati svoj doprinos ovoj momčadi i pomoći joj – dodao je Sol Campbell koji je za englesku reprezentaciju odigrao 73 utakmice.
Campbell će redove Arsenala braniti do kraja sezone.
- Osjećaj je fantastičan, sjajan. Vratio mi se stari entuzijazam – rekao je o novom angažmanu robusni branič tako će nastaviti karijeru u klubu u kojem je igrao od 2001. - 2006. godine, a zadnju je utakmicu te godine odigrao je u finalu Lige prvaka koju su izgubili od Barcelone. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare