To je to što me zanima!

Can podivljao na Juve: Mogli su mi reći da neću igrati u LP!

Ne mogu vam objasniti što se dogodilo. Sarri me zvao na mobitel, a poziv nije trajao niti 60 sekundi, ljutito je komentirao veznjak Juventusa Emre Can nakon što je saznao da neće igrati u Ligi prvaka ove sezone
Vidi originalni članak

Juventus je podigao hrpu prašine nakon što je Maurizio Sarri objavio popis igrača prijavljenih za nastup u Ligi prvaka. Na njemu nema našeg Marija Mandžukića kao ni Emrea Cana, koji je tek prošle sezone stigao u Torino.

KOMENTAR Navijači ga vole, bio i kapetan, odbio šeike i ovo mu je hvala?!

Sarri je napravio rošadu i na klupu posjeo obojicu pa premda je Mandžo, što iz prkosa, što zbog karaktera, odbio sve transfere ovog ljeta i odlučio se ostati boriti za poziciju u momčadi, toliko je Emre Can podivljao nakon što je saznao da za njega nema Europe ove sezone.

- Ne mogu vam objasniti što se dogodilo. Sarri me zvao na mobitel, a poziv nije trajao niti 60 sekundi - ljutit je bio Can nakon što je saznao da nije na popisu za Ligu prvaka.

- Ovo je veliko razočaranje za mene, moram igrati u Ligi prvaka. Jako sam šokiran i ljutit.

Juventus je obavio razgovore s Canom i potaknuo ga da ostane u klubu. Da je znao da neće igrati u Europi, Can bi otišao negdje drugdje ovog ljeta.

- Moji zastupnici i ja smo razgovarali s drugim klubovima. Ali nakon razgovora s Juventusom odlučio sam ostati. Za mene, uvjet ostanka bio je igranje u Ligi prvaka.

- Da sam ranije znao, ne bih ni ostao. Sada moram izvući zaključke i razgovarati sa svojim agentom i klubom - zaključio je Nijemac.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 04.09.2019.

    Nema igrač što kmečati. Pa nije na minimalcu. Gazda daje pare, njegova je zadnja.

  • strmi007 04.09.2019.

    Događa se!

  • Slavonac 33 04.09.2019.

    Kaze zakljucio je Njemac haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare