To je to što me zanima!

Aperkat iz pakla: Tyson Fury brutalnim nokautom ugasio Whytea i obranio WBC naslov!

Šest rundi trebalo je da boksači isporuče nešto konkretnije, a kada se to dogodilo bilo je zaista spektakularno. Furyju su padale hlačice, sudarali su se glavama, sudac ih je opominjao, a onda je sijevnuo aperkat
Vidi originalni članak

Britanski boksač Tyson Fury (32-0-1) isporučio je strašan prekid u meču za WBC svjetsku titulu protiv sunarodnjaka Dilliana Whytea (28-3) te pred 94 tisuće gledatelja na londonskom Wembleyju i dalje ostao neporažen u karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U šestoj rundi sijevnuo je strahovit aperkat koji je Whytea poslao na pod i koji je uvelike podsjetio na onaj kojim je izgubio u meču s Aleksandrom Povjetkinom. Ustvari, Whyte je napravio kobnu grešku te otvorenog garda zakoračio prema naprijed pa naletio na pakleni aperkat. Bio je to strahovit nokaut.

Ostatak meča i nije pružio pretjerano previše uzbuđenja. Fury je odrađivao koliko mu je trebalo, držao distancu, bacao kombinacije lijevom-desnom i u drugoj brzini lagano odrađivao posao.

Whyte je pomalo razočarao jer nam povijest govori da itekako može odraditi meč na većoj razini. Ostao je dužan, pogotovo u trenucima kada je često gubio ravnotežu i ispadao iz balansa, kada je njegova večerašnja predstava djelovala nezgrapno i tehnički vrlo loše.

Tyson Fury je uoči meča najavio odlazak u mirovinu, a nakon strašnog nokauta potvrdio je da je kraj. Ipak, svijet će čekati rasplet revanša između Oleksandra Usika i Anthonyja Joshue i potajno se nadati da bi moglo doći do okršaja Furyja i Joshue.

KARAOKE ZA 94.000 FANOVA Fury je potvrdio: Obećao sam ženi, ovo je kraj Kralja Cigana!

A ako i Usik pobijedi... I tu bi Fury mogao uskočiti. Dojam je da ipak još nismo vidjeli sve od 'kralja cigana' premda najbolji svjetski teškaš tvrdi drugačije.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • panenka 24.04.2022.

    Katastrofa od boksa. Tri sata traju predstavljanja, onda pet runda hodaju jedan oko drugoga i onda ovaj pomiriši boksačku rukavicu i padne. I milijuni ljudi oduševljeni.

  • KLM0810 24.04.2022.

    Samo se moze reci, hvala Bogu sto likova poput brace Kličko nema u ringu, u povijesti boksa najdosadniji likovi bez sumnje. Hvala na Fjuriju, steta ako ode u mirovinu

  • Juki9 24.04.2022.

    Čuli ni iz čega a prije toga se Fury poigravao i prilično ga uzdrmao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare