To je to što me zanima!

Cescova žena neće šesto dijete: Ne da mi, recite što da gledam

Suigrač hrvatskog golmana Danijela Subašića ne zna što bi u kućnoj izolaciji sa suprugom i petero djece pa je upitao pratitelje na Twitteru. Prema odgovorima, veliki je ljubitelj TV-serija
Vidi originalni članak

Gotovo svi sportaši u Europi miruju, ovo je prvi tjedan kako nema nikakvih utakmica izuzev nekoliko oaza poput Rusije i Turske, a među ligama zahvaćenima prijetnjom od zaraze korona virusom je i francuska Ligue 1.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poznati španjolski nogometaš Cesc Fabregas (32) krati vrijeme na Twitteru komentirajući svakodnevne vijesti i dijeleći detalje iz privatnog života. Pa je tako u petak kasno navečer s gotovo 10 milijuna pratitelja podijelio jedan problem.

"Kako moramo ostati kod kuće neko vrijeme, a moja supruga ne dopušta mi da imamo više djece (zasad), koju mi seriju preporučate, ekipa, a da barem ima četiri sezone?", napisao je Cesc i označio suprugu Daniellu Semaan (44).

"Zakon braće", "Mesija", "Stranger Things", "The Stranger", napisao je jedan tviteraš.

"Gledao sam ih sve", odgovorio mu je Fabregas.

"Žica", predložio je drugi, a Cesc mu je pokazao palac gore.

Gledao je i "Suits", "Power", "Lost"... I pokazao pratiteljima da je očito zagriženi ljubitelj stranih serija.

Inače, njegova supruga Daniella libanonskog je porijekla. Zaručili su se krajem 2017. i Cesc s njom ima troje: Liu (6), Capri (3) i Leonarda (2). Daniella ima i dvoje djece iz ranijeg braka s Eliejem Taktoukom (45), Mariju i Josepha.

 

Prevarila muža, a on saznao preko novina

Elie Taktouk (38) saznao je da ga supruga vara kada je u lipnju 2011. vidio članak u kojem je pisalo da je Cesc na odmoru s tajanstvenom brinetom. Na fotografijama u članku prepoznao je svoju suprugu Daniellu Semaan (38) i ostao šokiran. 

- Strašno me to potreslo i bio sam u šoku mjesecima. Iako sam si poricao cijelu situaciju, nisam htio da mi se vrati. Istog trena kada sam vidio te fotografije zgadilo mi se njeno ponašanje i jednostavno sam postao tup i bez ikakvih emocija. U to vrijeme pokušavali smo dobiti treće dijete. Nije me on iznenadio, od njega nisam drugo niti očekivao. Cesc me uopće ne zanima. On je budala. Ona ga je zavela i ostavit će ga istog trena kada mu nestane novca ili slave. On nije David Beckham - govorio je ogorčeni Elie za britanski The Sun.

Elie i Daniella vjenčali su se 1998. godine u Libanonu, odakle oboje dolaze. Nakon što je saznao da ga vara, Elie se rastao od Danielle. Cesc je s Daniellom prohodao ubrzo nakon prekida sa svojom ljubavi iz djetinjstva Carlom Garcíjom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 14.03.2020.

    Čudno kako to da nema ženu staru 22 godine, nego 44.

  • lovac_u_mutnom 14.03.2020.

    Tudje je uvek sladje !!!

  • NIKE 14.03.2020.

    Sa 12 godina je rodila 6. djete Cesca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare