Obavijesti

Sport

Komentari 13

Cescova žena neće šesto dijete: Ne da mi, recite što da gledam

Cescova žena neće šesto dijete: Ne da mi, recite što da gledam
10

Suigrač hrvatskog golmana Danijela Subašića ne zna što bi u kućnoj izolaciji sa suprugom i petero djece pa je upitao pratitelje na Twitteru. Prema odgovorima, veliki je ljubitelj TV-serija

VIDEO

Gotovo svi sportaši u Europi miruju, ovo je prvi tjedan kako nema nikakvih utakmica izuzev nekoliko oaza poput Rusije i Turske, a među ligama zahvaćenima prijetnjom od zaraze korona virusom je i francuska Ligue 1.

Pokretanje videa...

00:20

Poznati španjolski nogometaš Cesc Fabregas (32) krati vrijeme na Twitteru komentirajući svakodnevne vijesti i dijeleći detalje iz privatnog života. Pa je tako u petak kasno navečer s gotovo 10 milijuna pratitelja podijelio jedan problem.

"Kako moramo ostati kod kuće neko vrijeme, a moja supruga ne dopušta mi da imamo više djece (zasad), koju mi seriju preporučate, ekipa, a da barem ima četiri sezone?", napisao je Cesc i označio suprugu Daniellu Semaan (44).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Zakon braće", "Mesija", "Stranger Things", "The Stranger", napisao je jedan tviteraš.

"Gledao sam ih sve", odgovorio mu je Fabregas.

"Žica", predložio je drugi, a Cesc mu je pokazao palac gore.

Gledao je i "Suits", "Power", "Lost"... I pokazao pratiteljima da je očito zagriženi ljubitelj stranih serija.

Inače, njegova supruga Daniella libanonskog je porijekla. Zaručili su se krajem 2017. i Cesc s njom ima troje: Liu (6), Capri (3) i Leonarda (2). Daniella ima i dvoje djece iz ranijeg braka s Eliejem Taktoukom (45), Mariju i Josepha.

Kingsman: The Golden Circle World Premiere - London

 

Prevarila muža, a on saznao preko novina

Elie Taktouk (38) saznao je da ga supruga vara kada je u lipnju 2011. vidio članak u kojem je pisalo da je Cesc na odmoru s tajanstvenom brinetom. Na fotografijama u članku prepoznao je svoju suprugu Daniellu Semaan (38) i ostao šokiran. 

- Strašno me to potreslo i bio sam u šoku mjesecima. Iako sam si poricao cijelu situaciju, nisam htio da mi se vrati. Istog trena kada sam vidio te fotografije zgadilo mi se njeno ponašanje i jednostavno sam postao tup i bez ikakvih emocija. U to vrijeme pokušavali smo dobiti treće dijete. Nije me on iznenadio, od njega nisam drugo niti očekivao. Cesc me uopće ne zanima. On je budala. Ona ga je zavela i ostavit će ga istog trena kada mu nestane novca ili slave. On nije David Beckham - govorio je ogorčeni Elie za britanski The Sun.

Elie i Daniella vjenčali su se 1998. godine u Libanonu, odakle oboje dolaze. Nakon što je saznao da ga vara, Elie se rastao od Danielle. Cesc je s Daniellom prohodao ubrzo nakon prekida sa svojom ljubavi iz djetinjstva Carlom Garcíjom.

BAFTA Film Gala dinner
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta