To je to što me zanima!

Cibona imala sve, ali izgubila! Bilinovac čudesno zabio s centra

Roko Prkačin je imao dva bacanja za potencijalno izjednačenje, a Cibona potom i loptu sa strane. Ipak, kapetan 'vukova' promašio je prvo bacanje od dva, a potom je promašio šut za pobjedu
Vidi originalni članak

Mega Soccerbet slavila je protiv Cibone 72-71 u dramatičnoj utakmici 16. kola ABA lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Bilinovac zabija s centra

Radilo se o pravoj klackalici kroz cijelu utakmicu, a Cibona je u zadnju četvrtinu čak ušla s poenom prednosti. Mega je potom vodila nekoliko razlike par minuta do kraja, no onda u ključnim trenutcima na 20-ak sekundi do kraja dolazi do prave šanse za Cibonu. Nakić i Drežnjak skupa su ukrali loptu protivničkom igraču, Nakić je povukao kontru i asistirao Drežnjaku za polaganje.

Cibona je tad došla na -1 svega devet sekundi do kraja, a Smith je tad promašio drugo bacanje za Megu. Cibona je imala kontranapad na dva poena zaostatka. Tad je Momirov napravio nesportski prekršaj na Prkačinu.

Roko je imao dva bacanja za potencijalno izjednačenje, a Cibona potom i loptu sa strane. Ipak, kapetan 'vukova' promašio je prvo bacanje od dva, a potom se za zadnji napad namjestio za leđnu igru. Loptu je i dobio, no taj je posljednji šut promašio.

Najbolji je strijelac za Cibonu bio upravo Prkačin sa 17 poena, ali lošim šutom iz igre (6/16), a dobru su utakmicu imali Drežnjak s 15 poena i Bilinovac sa 16.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • korisnik24 24.01.2021.

    I u javi i u snu i u dobru i u zlu tvoje ime na usnama Cibona najdraza💙💙

  • 24.01.2021.

    Na niske grane pala Cibona i sve gora i gora ko i Zadar ajd Split nesto cak i radi dize se al tesko za nesto bolje, vise. Sve u svemu klubovi su na samom dnu

  • 24.01.2021.

    Veselim se svakom porazu naših klubova u ovoj ligi odavno propale države

Komentiraj...
Vidi sve komentare