To je to što me zanima!

Cibosi pod repom: Projekt je u povojima, ali svi su oduševljeni

Predstavljanje nove momčadi ‘vukova’ bit će sjajno. Na Trgu bana Josipa Jelačića zaigrat će protiv Anadolu Efesa. Prkačin se bacio u organizaciju spektakla na trgu
Vidi originalni članak

Igrao sam košarkašku utakmicu na teniskom terenu u Sloveniji. Bilo je urnebesno i zabavno. Zato s Cibonom želim organizirati takav spektakl u Zagrebu, rekao je Nikša Prkačin, sportski direktor ‘vukova’.

Ideja je da Cibona u rujnu odigra utakmicu na Trgu bana Josipa Jelačića. U goste bi im došao turski velikan Anadolu Efes, za koji je Prkačin igrao četiri godine.

- Cijeli projekt je još u povojima. Pregovaram s čelnicima Efesa i oni su oduševljeni. No tek treba vidjeti kako sve to organizirati, koliko će koštati montažne tribine, treba nekako dovući i koševe... - rekao je Prkačin, koji najviše strahuje od lošeg vremena i kiše.

Ali bio bi to povratak korijenima. Nekad se košarka igrala na otvorenom, pa i po kiši.

- Uh, kakav ću debi imati na klupi Cibone, utakmica s Efesom u samom centru Zagreba i pred nekoliko tisuća ljudi. Kiša? Neće smetati, a budući da će se igrati navečer, kad sunce već zađe, neće biti ni vruće - veseli se Veljko Mršić, trener “vukova”.

Na montažnim tribinama bit će mjesta za malo više od 5000 gledatelja, no čelnici Cibone očekuju da će na Trg doći još barem tri puta toliko gledatelja.

- Trg nije sportska arena, poput Šalate ili Arene, bit će pravi spektakl vidjeti košarkašku utakmicu ‘ispod konja’ - rekao je Prkačin.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • psukan 04.07.2012.

    polako ali sigurno svi uce od MEDVESCAKA kako se vodi klub i pridobija publika ajmo Cibosi na puteve stare slave Zagreb je uz vas...

  • jarunos 04.07.2012.

    jos bih pisao al maximalno 1800 slova...To su bili dani slave i ponosa.Novi sad 1987,Drazen izlazi,delirijum,8 tisuca nasih navijaca od Zagreba,Kutine pa pola slavonije i navijaci iz vojvodine luduju..osvaja se kup.dolazimo u Zagreb opijeni pobjedom,slavi se..moj FRANEO nikad ti to neces dozivit sa cedevitom niti bilo tko vise ni sa jednim klubom u hrvatskoj jel je vrijeme kosarke umrlo..kad je Drazen umro i ona je..Imas franeo na youtubu snimak sa skavolini -cibona 1987 u novom sadu pa vidi atmosveru some balavi..a ne tu mi pisat o cedeviti i tedeskom,.i nemoj da moje ime vise spomenes

  • jarunos 04.07.2012.

    da ja malo objasnim neke stvari posto imam 43 godine,zivio sam u vrijeme jugoslavije i odlazio u dom sportova protiv partizana,Makabija,Reala.ovi umjetni iz tedeski kuhinje zive samo dok ide pasteta i napitak ,kaj ce biti kad i atlantik grupa pocne krahirat kao i vecina kompanija u svjetu pa i kod nas??jel ce onda tedeski davat 500 tisuca eura za Maljkovica? Veber se ponasa kao da je direktor Reala a ne kluba iz predrgadza, FRANNEO djecace da sam se ranie ozenio mogao sam imat takvog sina vec;-) ti meni pricas o Zagrebu,Ciboni,ti balonja koji si televiziju vidio kad su lovci dosli u Zemunik donji pa vas nasli.Dok god tedeski ima zaradu preko sponzora i svojih artikala postojat ce i kk cedevita,nikakve tu ljubavi prema kosarci nema,samo profit i zarada,Cibona zivi od 46 godine,zivi u srcima gradjana Zagreba i velikog ostatka hrvatske, .Nikad nemoze se ugasit nesto kaj su gradjani gradili kupovinom ciglice za novu dvoranu,osobno sam kupio bronzanu i dao tisuce dinara da je imam za sebe jel taj klub je zivio za ljude u onom vremenu bivse jugoslavije,sad je situacija teska,ljudi bez posla, svacam al opet se Cibona vraca Zagrebu i ljudima,protiv umjetnih me navijanje u finalu doma sportova sjetilo na dane kad smo ludovali protiv crvene zvezde u trecoj tekmi za prvaka juge 1985.ista tribina, svi se nabijaju na prve redove..ludnica koja mi je prostrujila glavom bas u domu sportova protiv umjetnih za prvaka.Franeo i ostali koji ste napunili 20 godina manite se komentara kad vam je tedeski dao da mu na liniji pakujete argetu i zaposlio tatu da kosi travu,pst balavci pred jednim cikom koji je u mladim godinama gledao Drazena, Di stefana,Magnifica, Skavolini( u novom sadu nas 8 autobusa krecemo sa kvatrica dani slave nezaboravni)FRANEO nemoj mi vise spomenut ime

Komentiraj...
Vidi sve komentare