To je to što me zanima!

Cico: Bilo je teže nego što sam mislio, ali zasluženo smo dobili

Mi smo sve bolji i bolji. Mogu biti zadovoljan s ove tri utakmice. Pripreme su bile kratke i mislim da se polako dižemo. Sve ide onako kako sam zamislio, rekao je Cico Kranjčar nakon pobjede
Vidi originalni članak

Držali smo ritam i organizirano napadali. Nismo bili na nivou prvih 15 minuta, ali kasnije smo kroz kvalitetu došli do golova i mogli smo zabiti i više od dva gola, rekao je Cico Kranjčar za Arenasport nakon Dinamove pobjede protiv imenjaka iz Gruzije u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka.

Na Maksimiru je bilo 15 tisuća navijača, a Dinamo je predvodio sjajni Ante Ćorić, koji je u nepune tri minute asistirao Soudaniju pa zabio za 2-0.

- Čestitam igračima, odradili su tešku utakmicu, težu nego što sam mislio. Hvala i publici koja nas je bodrila od početka. Zasluženo smo pobijedili - rekao je Cico Kranjčar i dodao:

- Gruzijci su kvalitetna momčad, ali mi smo bolji. Danas smo trebali dobiti s više razlike. Bit će teško kod njih, neizvjesno. Oni će nas htjeti zaskočiti, ali mi s ovim rezultatom imamo samopouzdanje i vjeru u četvrto pretkolo - kaže Cico, koji je od prve minute u vatru gurnuo mladog Filipa Benkovića.

- Benković je bio sjajan, kao i zadnju utakmicu kad sam ga uveo. Zaslužio je prvih 11. Time ne umanjujem vrijednost Schife koji će biti dio momčadi svojom kvalitetom i sigurnošću. Svi su nam potrebni. Benković je mlad igrač koji ima kvalitetu i ulijeva povjerenje stabilnošću u igri. Neka mu ovo bude poticaj za ubuduće - rekao je Cico.

Kad su gosti pritisnuli, Dinamov trener u igru je ubacio Jonasa, brazilsko pojačanje na mjestu zadnjeg veznog.

- Morali smo zatvoriti utakmicu. Igra nam je malo pala, a i vrijeme je utjecalo na igrače koji su izgubili svježinu. Baš nam je trebao takav igrač koji bi rasteretio igrače i unio sigurnost - rekao je Kranjčar i dodao:

- Mi smo sve bolji i bolji. Igrat ćemo još stabilnije. Mogu biti zadovoljan s ove tri utakmice. Pripreme su bile kratke i mislim da se polako dižemo. Sve ide onako kako sam zamislio.

Pogledajte "presicu" Cice Kranjčara nakon utakmice

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Mika75 27.07.2016.

    Volim te dinamoooooooooooo!!!!

  • ustaša! 27.07.2016.

    dinamo!

  • POTPEC 27.07.2016.

    Čestitke Dinamu na pobjedi, a nadam se da će i ostali naši klubovi njegovim stopama. Ali moram se osvrnuti na igru Dinama. S obzirom na kvalitetu igraća, to ne pokazuje na terenu. Prvih 20 minuta su se mučili dok sa dvi individualne akcije nisu napravili rezultat. A onda opet grć i zastoj u igri. Cico očito nešto griješi, ili nema onu injekciju koju triba dati igračima prije utakmice da igraju kako znaju, a fala bogu znaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare