Obavijesti

Sport

Komentari 43

Cico: Bilo je teže nego što sam mislio, ali zasluženo smo dobili

Cico: Bilo je teže nego što sam mislio, ali zasluženo smo dobili
9

Mi smo sve bolji i bolji. Mogu biti zadovoljan s ove tri utakmice. Pripreme su bile kratke i mislim da se polako dižemo. Sve ide onako kako sam zamislio, rekao je Cico Kranjčar nakon pobjede

VIDEO

Držali smo ritam i organizirano napadali. Nismo bili na nivou prvih 15 minuta, ali kasnije smo kroz kvalitetu došli do golova i mogli smo zabiti i više od dva gola, rekao je Cico Kranjčar za Arenasport nakon Dinamove pobjede protiv imenjaka iz Gruzije u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka.

Na Maksimiru je bilo 15 tisuća navijača, a Dinamo je predvodio sjajni Ante Ćorić, koji je u nepune tri minute asistirao Soudaniju pa zabio za 2-0.

- Čestitam igračima, odradili su tešku utakmicu, težu nego što sam mislio. Hvala i publici koja nas je bodrila od početka. Zasluženo smo pobijedili - rekao je Cico Kranjčar i dodao:

- Gruzijci su kvalitetna momčad, ali mi smo bolji. Danas smo trebali dobiti s više razlike. Bit će teško kod njih, neizvjesno. Oni će nas htjeti zaskočiti, ali mi s ovim rezultatom imamo samopouzdanje i vjeru u četvrto pretkolo - kaže Cico, koji je od prve minute u vatru gurnuo mladog Filipa Benkovića.

- Benković je bio sjajan, kao i zadnju utakmicu kad sam ga uveo. Zaslužio je prvih 11. Time ne umanjujem vrijednost Schife koji će biti dio momčadi svojom kvalitetom i sigurnošću. Svi su nam potrebni. Benković je mlad igrač koji ima kvalitetu i ulijeva povjerenje stabilnošću u igri. Neka mu ovo bude poticaj za ubuduće - rekao je Cico.

Kad su gosti pritisnuli, Dinamov trener u igru je ubacio Jonasa, brazilsko pojačanje na mjestu zadnjeg veznog.

- Morali smo zatvoriti utakmicu. Igra nam je malo pala, a i vrijeme je utjecalo na igrače koji su izgubili svježinu. Baš nam je trebao takav igrač koji bi rasteretio igrače i unio sigurnost - rekao je Kranjčar i dodao:

- Mi smo sve bolji i bolji. Igrat ćemo još stabilnije. Mogu biti zadovoljan s ove tri utakmice. Pripreme su bile kratke i mislim da se polako dižemo. Sve ide onako kako sam zamislio.

Pogledajte "presicu" Cice Kranjčara nakon utakmice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...