To je to što me zanima!

Cijena pobjede nad Slavenom: Hajduk bez dva ključna igrača

Igor Tudor će se raspoloženoj Gorici suprotstaviti bez dva ključna igrača. Zbog akumuliranih kartona izostat će najbolji strijelac Mijo Caktaš dok neće biti niti Kristiana Dimitrova
Vidi originalni članak

Hajduk je pobijedio Slaven 2-1 na Poljudu i nastavio utrku za drugim mjestom HNL-a. Po gol su dali Caktaš i Eduok dok je za Koprivničane poentirao Međimorec.

HAJDUK - SLAVEN BELUPO 2-1 Hajduk jedva dobio oslabljeni Belupo, Lima promašio penal!

'Bijeli' su pobjedom skočili na drugo mjesto i iskoristili kiks Rijeke, koja je na svojem travnjaku izgubila od Gorice 2-1 pa će na teško gostovanje kod Goričana za tri dana u posebnom raspoloženju.

No, Igor Tudor će se raspoloženoj Gorici suprotstaviti bez dva ključna igrača. Zbog akumuliranih kartona izostat će najbolji strijelac Mijo Caktaš, koji je sinoć stigao do svojeg 17. ove sezone, dok će sudar s Goričanima propustiti i Kristian Dimitrov, neizostavni član zadnje linije otkad je stigao za 400 tisuća eura.

TUDOR NAKON UTAKMICE 'Nismo više susjedi kao što je rekao Stipić, mi smo sad drugi'

Hajduk je trenutno na drugoj poziciji s istim brojem bodova kao i Lokomotiva (54) dok Osijek i Rijeka imaju po 52. Borba za europska mjesta bit će gusta do posljednjeg kola.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Ubaba 29.06.2020.

    Kome zvono zvoni.. Tebi Tudore..mali čovječe..poslije poraza od Gorice.. Pa odi u Juve haha

  • Edvard Munch 27.06.2020.

    Jedan prosječni nogometaš kao Toni Rončević i deset metara drva mogu zabiti ovakvom Hajduku tri ,četiri gola nasred punog Poljuda bez problema, i to u prvom poluvremenu.

  • klošar1990 27.06.2020.

    Ne trebaju im oni, tu su ljudi u crnom(žutom) ili bilo koje druge boje dresa uvijek spremni pomoći!

Komentiraj...
Vidi sve komentare